HOROSKOP

Prognoza za period od 13. do 20. februara

 

OVAN

Ove sedmice pozitivna energija vam se vraća, stabilizujte se sa samim sobom i,   što je za vas najvažnije, više ne zavisite od drugih. Na poslovnom planu obnavljaju se dogovori, ugovori ili važna papirologija. Jedini način da realizujete cilj  jeste  da budete malo lukavi.

Na ljubavnom planu otvara vam se srećniji period koji će trajati oko godinu dana, sa većim ili manjim usponima. Zdravlje – vraća vam se snaga i zdravlje, manji problemi sa pritiskom.

BIK

Vaše duboke dileme, razmišljanja, preispitivanja i  pravljenje dugoročnih planova u kojima zauzimate drugačiji pravac života,  tokom ovog perioda će se aktivirati i  krenućete u laganu i dosljednu realizaciju.  Prvo papirologija i dogovori, a onda pravila, zakon, odredbe, norme i  zvanična rješavanja.  

 Pred vama je dinamičan period sa dragom osobom, naročito tokom druge sedmice,  kada draga osoba preuzima inicijativu.

Zdravlje – može doći do pogoršanja samo ukoliko se nedovoljno krećete i gojite se. 

BLIZANCI

Na poslu dešava se događaj koji   ometa vaše planove, dovodi do prekida, zastoja, prisilne pauze. Ova situacija neke Blizance može previše da iznervira,  pa da im pozli.   Najbolje je skloniti se.

Na ljubavnom planu, ovo je trenutak za promjenu u odnosima između vas i drage osobe. Slobodnima su još  aktuelne dvije ili više osoba, flertujete, prijatno ćaskate i uspješno održavate ravnotežu.  

Zdravlje – moguća nervna napetost, nervoza, nespretnost.

RAK

Poslovna situacija se znatno popravlja, uspijevate uz manje poteškoće da obnovite važne dogovore ili ugovore. Krajem ove sedmice,  na neočekivani neprijatni događaj ili saznanje  možete ragovati naglo i neprimjereno, što dovodi do razdvajanja ili prekida sa osobom ili projektom koji vam već duže vrijeme donosi poteškoće.

Na ljubavnom planu,  i dalje ste rastrzani između prošlosti i budućnosti, prošlost ne možete vratiti, a budućnost vam se ne sviđa. Slobodnima se ne ostvaruju planovi i većina odustaje od udvaranja.

Zdravlje – držite se propisanih i uobičajenih navika i tretmana.

LAV

Bićete skloni da se ponašate prenaglo i preenergično, sa puno entuzijazma i  strasti da se upustite u novi projekat, na šta saradnici neće ragovati usklađeno, već sa otporom,  iako su vaše namjere velikodušne i usmjerene na opšte dobro. Planeta zakona je naglašena na nebu, pa će mnogi situaciju rješavati zvaničnim putem.

Emotivno, pred vama je uzbudljiv period. Slobodnima su aktuelne   nova i stara simpatija.

Zdravlje – napeti ste, visok pritisak i  mogući problemi sa srcem.

DJEVICA

Pedantno i strpljivo odrađujete svoje obaveze, držeći se ranije utvrđenog plana, što se mnogo puta pokazalo kao najbolje djelanje. I ovaj put situacija je slična. Iznenadni događaj ili ometajuća situacija prekinuće vaše planove nakratko. Moraćete odustati od pomoći ili podrške osobe na koju ste se do sada oslanjali. Emotivno, mnogo razmišljate i mnogo analizirate.   Slobodne Djevice ljubav traže među prijateljima, pa će osoba koju znate odranije  biti aktuelna.  

Zdravlje – manji problem krajem sedmice.

VAGA

Kraj ove sedmice vam može donijeti i neočekivanu neprijatnu situaciju na radnom mjestu, sukob ili neslaganje sa autoritetom. Potrudite se da budete staloženiji i smireniji.  

Emotivno, stari problem vjerovatno neće biti riješen. Možda je vrijeme da prihvatite razlike. Slobodne Vage donose odluku da konačno razriješe odnose sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje – moguće upale, infekcije, alergije, osjetljivi bubrezi.

ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije će uspješno da iskoriste njegove uticaje i da,  uz mudrost i znanje koje donosi iskustvo pokrenu novi poslovni ciklus.  

Na ljubavnom planu,  sa dragom osobom smjenjuju se divni i ružni momenti. Stari problem nije riješen i kao kost u grlu ponovo iritira. Slobodni hrabro kreću u osvajanja i krajem ovog perioda osvajaju  srce željene osobe.

Zdravlje –skloni ste preteranom naprezanju koje donosi probleme sa srcem i pritiskom.

STRIJELAC

Ovaj period vam donosi manje poteškoće na radnom mjestu, obnavljanje starog dogovora i neslaganje sa važnom osobom. Budite oprezni, vaše napredovanje i uspjeh izazivaju  zavidljivce.   

Na ljubavnom planu,  sa dragom osobom na momente ste u oštrim i isključivim odnosima, da biste vrlo brzo ponovo bili prisni i puni ljubavi. To smeta dragoj osobi. Slobodni  uživaju u mnogim udvaranjima.

Zdravlje – moguće ozljede, problemi sa pritiskom i srcem.

JARAC

Većina Jarčeva će rješenje svog problema potražiti u zvaničnim službama i na zvaničan način. Predlog je da se tokom ove sedmice ne sukobljavate s autoritetom.

Emotivno, pred vama je period naglašenih osjećanja koja lako skliznu u ljubomoru, posesivnost, povrijeđenost i slično.  Slobodni Jarčevi kontaktiraju sa mnogo osoba. Ukoliko vam ne smetaju avanture, imaćete ih nekoliko. Konzervativniji ostaju u prijateljskim odnosima sa osobama koje im se udvaraju.

Zdravlje – vraća vam se kondicija.

VODOLIJA

Na poslovnom planu dolazi do konačnog razrješenja opterećenja iz prošlosti. Doduše, još polako, uz komplikovane dogovore, sumnjičavost i kritikovanje osobe koja je na položaju. Rival ili konkurent može vam zauzeti poziciju. Budite angažovaniji i čuvajte posao radom i stručnošću.

Emotivno, draga osoba pomalo vrši pritisak na vas, vi to tako vidite, da se odnosi pokrenu u konkretnijem i stabilnijem pravcu. Slobodne Vodolije uživaju u uzbudljivim avanturama i novim poznanstvima.

Zdravlje – dobro.

RIBE

Promjene koje se dešavaju na radnom mjestu u prvi moment možda izgledaju nepovoljno, međutim, nove mjere ili zvanični dogovori  zasnovani su na realnim činjenicama i planovima. Očekujte napredovanje ili pohvalu.

Emotivno, prenaglašene su planete emocija, pa ste i vi i draga osoba skloni reagovanju koje dovodi vezu do granica izdržljivosti. Krajem prve sedmice očekujte iznenadni neprijatni događaj koji potiče od drage osobe. Možda će reći stvari koje će vas iznenaditi ili postupiti nepredviđeno. Slobodnima predstoji udvaranje možda Škorpije ili Ovna.  

Zdravlje – kod većine znatno bolje. Osjetljivost stomaka.