ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Petica za emociju Komnena Vukovića i energiju Katarine Radulović (video)


Podgoričanin Komnen Vuković otvorio je emisiju i očarao žiri svojim viđenjem pjesme ,,Da sam ja netko“ čije ga je izvođenje odvelo u peti krug.
Leontina Vukomanović bila je oduševljena kako je Komnen otpjevao refren i kako ima divan vibrato.
Aleksandar Cvetković poručio mu je da ga je naježio.
– Emocija je ta koja me je najviše kupila – kazao je Cvetković.
Goca Tržan rekla je da je dao srce i zato je interpretacija bila za pet.
Jelena Tomašević-Bosiljčić istakla je da se daje do kraja.
– Uvijek biraš pjesme sa dobrom porukom i zato ti hvala – kazala je Tomašević-Bosiljčić.
Sergej Ćetković naglasio je da je poruka koju je želio da pošalje pobijedila.
– Svaka ti čast. Nastavi tako – poručio je Ćetković.

Podgoričanka Katarina Radulović i u četvrtom krugu oduševila je žiri. Zatvorila je takmičarski dio pjesmom ,,Kesteni“ i zaradila čistu peticu za peti krug.
Bio je to još jedan energičan nastup u kojem je publika cijelo vrijeme aplaudirala, a Goca Tržan govorila ,,Bravo!”.
– Bila si predivna kao i uvijek, samo ti je falila gitara i madona, potpuno si se srodila sa pjesmom. Pjevanje je bilo strava! Neke improvizacije su bile malkice pretjerane, jer mi svi znamo da savršeno pjevaš. Ma ti si, bre, jedna petica – bio je oduševljen Aleksandar Cvetković.
Svoje oduševljenje nije krila ni Leontina Vukomanović koja je Katarini rekla da je očaravajuća, da je primjer kako neko plijeni na sceni, da je veoma sugestivna, pravi šou, te da je pjevački sve bilo idealno do samog kraja koji je bio suvišan.
– Ti si spektakularna – kazala je Tržan.
Ono što se Jeleni Tomašević-Bosiljčić dopalo jeste da je Katarina svaki put drugačija u nastupu, ponašanju i izboru pjesama.
– Sjajno si se ti tu snašla, nije ovo nimalo lako otpjevati. Sve pohvale za tebe, svaki put nas iznenadiš – istakla je ona.
Sugrađanin Sergej Ćetković je naglasio da mu je drago što se Katarina svaki put spremi i što nije imitirala Kaliopi.
– Idemo dalje u peti krug – poručio joj je.
Katarina je iskoristila mogućnost da se zahvali pjevačici Kaliopi na susretu i savjetima, koju je imala prilike slučajno upoznati u Podgorici nekoliko dana pred nastup. Rekla joj je da joj se svidjelo kako je otpjevala ovu pjesmu. Na elokvenciju i retoričke sposobnosti je odreagovala Leontina koja je šaljivo savjetovala da sa Marijanom Mičić zamijeni uloge.

Dragana Jovanović za ,,Kao ptica na mom dlanu“ dobila je četiri glasa, kao i Laura Tomas za ,,Ugasi me“, te Kristina Milivojević za ,,Ti me ne voliš“ i Tomislav Božović za ,,Vrati mi se nesrećo“.
Pet glasova dobila je Lina Pejovska za ,,When we were young“, Emilija Boškić za ,,Touch the sky“, Tea Vujović za ,,Empire“ i Marija Kostoska ,,Za ovoj svet”.
Dalje nisu prošli Kristina Milivojević i Tomislav Božović.

Lina Pejovska – When We Were Young by PinkoveZvezde

Emilija Boškić – Touch The Sky by PinkoveZvezde
B.R.

kud duga