MODA PREPORUKA

ADRIA'S TOPMODEL: Nikšićanka Jovana Butorović (16) treća

Šesnaestogodišnja Jovana Butorović, osvojila je treće mjesto u prestižnom takmičenju  Adria’s Topmodel.

Foto: Dušan Petrović

Ne krije da je, kao i svaka učesnica, sanjala prvo mjesto, ali da je sasvim zadovoljna i da na postignuto gleda kao na veliki uspjeh.

– Sve je bilo očekivano tako da me nije ništa iznenadilo. Finale je super prošlo, osvojila sam treće mjesto i ponosna sam na sebe jer sam jako mlada postigla veliki uspjeh. Koreografije su bile zahtjevne i vježbale smo mnogo. Za kratko vrijeme smo naučile sve sto treba i ispalo je prelijepo samo sto je loše snimljeno pa se nije dobro vidjela suština koreografije – kazala je Jovana za portal Onogošt, odmah nakon povratka u Nikšić.
Na takmičenje gleda, kako kaže, kao na rezultat uloženog truda, ali i priznaje da joj je pomoglo u karijeri, a na pobjednicu, Sašku Antić, isto kao i prije.

– Drago mi je što je pobjedila, ali naravno da bih i ja voljela da sam na njenom mjestu. Takmičenje mi je promijenilo tok karijere, jer mnogo ljudi gleda i sada sam prepoznatljiva. Ovo mi je samo prečica za dalje i na početku sam tek, Bože moj, idem da ispunjavam sljedeće planove – najavljuje ona.

Takmičenje u kom  se 15 devojaka takmičilo da postanu Adria's Topmodel trajalo je 16 dana. Snimano je proteklog ljeta na crnogorskom primorju, a Jovana je u njemu bila jedina predstavnica Crne Gore.

#nofilter

A photo posted by Jovana Butorović (@jovanabutorovic) on

#fashionconnection #UDG

A photo posted by Jovana Butorović (@jovanabutorovic) on

Izvor: Onogost.me