ART PREPORUKA

ZA SVE ONE KOJI SU ZLU REKLI ,,NE”: Božo Vrećo objavio spot za pjesmu ,,Pustinja” (video)

Bosanskohercegovački izvođač sevdalinki Božo Vrećo podigao je ljestvicu u toj oblasti na novi nivo unoseći svoju originalnost i novi zvuk u pjesmu ,,Pustinja”, koju je uradio sa Indigom.
Emocije su ostale iste, tanane i iskrene.
Spot je objavljen danas. Vrećo je pisao tekst i muziku. Mirza Rahmanović je zadužen za produkciju i mastering, Mario Ilić za režiju, Mario Klein za fotografiju.

– Zahvaljujem se svima na beskrajnoj ljubavi i jako sam srećan jer moj album ,,Pandora” zatvara pjesma poput ove. ,,Pustinju“ sam napisao za sve one koji srcem čuju, vide i osjećaju, a sa druge strane, napisana je za sve vas koji ste rekli svemu zlom na ovom svijetu, ,,Ne, ja ovo moje srce ne dam!” – napisao je Vrećo na Facebook-u.
Saradnju sa Indigom opisuje kao predivnu, ,,jer muzika nema granice, parče po parče pjesme se sklapalo dok sve nije došlo na svoje i izvan naših očekivanja“.
Za album ,,Pandora” kaže da je eksperimentalan, te da spaja tradiciju i zvuke modernog doba.
– I da, još nešto jako bitno. Volim i voljen sam. Zato ova pjesma i nosi takvu snagu, erupciju energije i ljubav. Zahvalan sam zato Bogu i svima vama koji se pronalazite u mojim pjesmama i volite me tim vašim iskrenim srcima koja se otvaraju za odabrane i one koji to zaslužuju – poručuje Vrećo putem službenog Facebook profila.
B.R.
Foto: Mario Klein

kud duga