MODA SLAJDER

KRISTINA ILIĆ O NOVOJ KOLEKCIJI: ,,Bombshell” za urbane dame koje vole seksipilnost u odijevanju

 

kristina-ilic_08

Na modnoj manifestaciji ,, Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro” koju od 15. do 19. novembra organizuje Nacionalna modna komora, novu kolekciju predstaviće crnogorski dvojac iz modne kuće ,,Hunt” Kristina i Lazar Ilić. Prepoznatljiv po komercijalnoj modi, Hunt je modni brend koji ima jasnu viziju i akcenat stavlja na upotrebnu vrijednost modela.

– Moda me oduvijek privlačila. Još kao djevojčica sam samoj sebi bila kreator.U jednom trenutku sam poželjela da se modom i bavim i zahvaljujući dobroj modnoj poziciji brata Lazara došli smo na ideju da napravimo brend,koji je ubrzo postao prepoznatljiv. Tako da već treću godinu zaredom Hunt gradi svoju modnu priču-kaže za MNE magazin Kristina Ilić.

42

Model iz nove kolekcije, foto: Marija Vugdelić

Ona pojašnjava da na  modu gleda kao na vid lične prezentacije i u njoj vidi dobar biznis.

-Baš zato što je u pitanju brend, daje nam za pravo da pratimo sve što je aktuelno i na nama svojstven način prezentujemo ovdje. Izabrala sam da svoju kreativnost izrazim prliično jednostavnim modelima. Kolekcija kojom ćemo se predstaviti na Crnogorskoj nedjelji mode 17. novembra nosi naziv ,,Bombshell”.U korak sa novim modnim tendencijama napravili smo 14 modela, imajući u vidu da kompletna kolekcija ima vezu i da se svaki naredni model nadovezuje na prethodni. U pitanju je urbana, glamurozna kolekcija u kojoj preovladavaju maslino-zelena i crna boja. Kada je forma u pitanju napravili smo značajan iskorak.Pored haljina koje su prepoznatljive za Hunt, ovog puta predstavićemo i pantalone neobičnog kroja, komplete, košulje…-pojašnjava Kristina.kristina-ilic_03

Prema njenim riječima, svaki model odiše diskretnom dozom seksipilnosti, a nitne, koža, krzno daju dozu ,,opasnog”koji je u skladu sa samim nazivom kolekcije.

12

Modeli iz nove kolekcije, foto: Marija Vugdelić

-Sigurna sam da je svaka žena poželjela bar nekad biti ,,bombshell”, a uz naše modele će to svakako i postati-kaže Kristina Ilić.

Mn.M.