DRUŠTVO PREPORUKA

TINEJDŽER IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM: Udario grupu djece na trotoaru, pa pobjegao

 

nqjktkqturbxy9hmwy2yzjlzjlhnmzkyjgznjljymi0zgzkmmuzytm4mc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Tinejdžer N. R. (17) iz Bora izgubio je kontrolu nad automobilom “suzuki” i pokosio grupu od četvoro srednjoškolaca i jednu ženu u blizini škole “Duško Radović”.

Povrijeđeni su učenici A. V. (17), I. S. (18), I. T. (18) i K. G. (17), kao i njihova sugrađanka D. V. (42) i svi oni primljeni su u bolnicu u Boru. Pješaci su srećom, van životne opasnosti.

– Pacijentkinja K. G. ima teške povrede, prelom karličnih kostiju i nadlaktice i ona će biti zadržana na bolničkom lečenju. Ostali pacijenti, koji su dovezeni poslije udesa, nisu teško povrijeđeni i oni će, posle ukazane pomoći, biti pušteni kućama – rekao je Goran Joksimović, v.d. direktora Opšte bolnice u Boru.

Mladić koji je upravljao “suzukijem” iznenada je izgubio kontrolu nad automobilom i udario je grupu pješaka na trotoaru. Poslije udesa je pobjegao sa mjesta nesreće. Na trotoaru su ostali da leže povrijeđeni pješaci.

Na mjesto nesreće brzo su stigle patrole policije i ekipa Hitne pomoći, a ubrzo se u pratnji oca vratio i N. R. On je, kako nezvanično saznajemo, kazao da je odjednom izgubio kontrolu nad automobilom, da se jako uplašio, pa je zato i pobjegao sa mjesta udesa. Kako nezvanično saznajemo, N. R. je vozački ispit položio prije nekoliko meseci i ima takozvanu probnu vozačku dozvolu.

– Gledali smo u šoku šta se događa. Vidjeli smo da ne može da savlada automobil i kako se kreće prema trotoaru. Kada je udario u pješake, čulo se vrištanje, zapomaganje, jauci – kaže jedan od očevidaca nesreće u Boru.

 

Izvor: blic.rs

Foto: D. Kecić / RAS Srbija