ART PREPORUKA

ANDREA DEMIROVIĆ ZA MNE MAGAZIN: ,,Živim svoj san baš svaki dan…”

andrea-demirovic_promocija-spota_02Crnogorska pjevačica Andrea Demirović vratila se na muzičku scenu nakon tri godine spotom i pjesmom ,,Posveta”.
– Osjećaj je fenomenalan. Ja sam ovaj trenutak jedva dočekala. Mogu da kažem da sam zadovoljna i da ponosno stojim ispred cijele ove priče. Jako sam srećna sa pjesmom, spotom i svima koji su učestvovali u ovome jedno veliko hvala. Zaista imam predivan tim ljudi oko sebe – rekla je Demirović nakon sinoćne promocije pjesme i spota  za MNE magazin.
U pjesmi Demirović kaže ,,Živim svoj san”. Da li je zaista tako?
– Tako je. Baš mi je drago da ste se od cijele priče fokusirali na tu rečenicu koja je meni najljepša iz cijele pjesme. ,,Živim svoj san baš svaki dan i sada tek znam šta znači ljubav.” To je posvećeno mom sinu Viktoru, tako da to zaista jeste tako, ja zaista živim svoj san – kaže Demirović.
andrea-demirovic_promocija-spota_03
Raspisan je konkurs za predstavnika Crne Gore za ,,Pjesmu Evrovizije”. Demirović je predstavljala našu zemlju 2009. sa numerom ,,Just get out of my life”.
– Iskreno ću Vam reći, za konkurs prvi put čujem od Vas, jer ja sam toliko bila fokusirana na ovu promociju i na montažu spota da nisam upućena u to. Nemam pojma da je raspisan konkurs, jer do sada je uvijek bilo interno. Lijepo je da su izašli iz tih okvira, da je ponovo raspisan konkurs i da mogu da se prijave svi koji smatraju da imaju da ponude nešto na toj velikoj sceni – ističe Demirović za MNE magazin.
Nema favorita, kaže nam.
– Znam samo da ko god da ode da će da bude oduševljen, jer ,,Eurosong ” je nešto što svako treba da doživi ko se bavi ovim poslom – tvrdi Demirović.

B.R.
Foto: B. Šekularac

kud duga