DRUŠTVO SLAJDER

PREDSTAVLJAMO ĐAKE GENERACIJE ŠKOLSKE 2015/16. GODINE: Todor, Ajla i Danilo zahvalni nastavnicima na usvojenom znanju

 

ucenici_231Danas predstavljamo učenike, đake generacije školske 2015/16. Godine.

 

todor-raicevic

Todor Raičević

Todor Raičević je đak generacije JU OŠ „Radomir Rakočević“ Mojkovac i dobitnik je diplome „Luča“.

-Ova nagrada mi mnogo znači, predstavlja obavezu da nastavim ovim putem kako bih opravdao ovu diplomu. Trudiću se da nastavim istim tempom, kako ne bih iznevjerio svoju školu i svoje nastavnike. Stekao sam veliko iskustvo, stičući prijateljstva sa drugarima u mojoj školi, pa čak i sklopio prijeteljstva i sa djecom iz drugih škola. Sve ono što su, sada već moj bivši direktor, kao i moji nastavnici, učinili dobro za mene i moje drugare obavezuje me da najiskrenije preporučim školu ,,Radomir Rakočević” u Prošćenju svim budućim generacijama. Osjećao sam se u školi kao kod kuće. Nakon završenog školovanja-pomorska škola, životna želja mi je da postanem kapetan broda- kaže Todor za MNE magazin.

ajla-smakic

Ajla Smakić

Ajla Smakić je đak generacije, JU OŠ „Milomir Đalović“ Bijelo Polje, i dobitnica je diplome „Luča“. Ajla kaže da je  veoma sam srećna i zadovoljna. -Smatram da će mi ova nagrada otvoriti put ka još boljem uspjehu u ostvarivanju mojih ciljeva. Za mene ova nagrada predstavlja odraz mog truda koji sam uložila tokom školovanja.  Tokom školovanja shvatila sam da je važno usavršavati se kroz rad, trud i druženje sa svojim vršnjacima i nastavnicima. Pohvalila bih svoje predavače na čelu sa direktorom škole, jer su nam svima pomagali u rješavanju svih nedoumica i problema sa kojima smo se sretali. Po završetku osnovne škole upisala sam Srednju ekonomsku školu- kaže Ajla.

danilo-radojicic

Danilo Radojičić

Danilo Radojičić je đak generacije JU OŠ „Bajo Pivljanin“ Donja Brezna, i dobitnik je diplome „Luča“.

-Nagrada ,,Luča“ za mene je veoma bitna,  jer znam koliko sam se trudio da je dobijem. Veoma mi znači. Stekao sam dosta iskustva iz različitih oblasti. Školu bih preporučio budućim  učenicima jer društvo je dobro, nastavnici još bolji. Nakon školovanja želim da postanem naučnik-zaključio je Danilo priču za naš portal.

Mn.M.