MODA SLAJDER

NJUJORŠKA NEDJELJA MODE: Ostvarenje sna za dva crnogorska kreatora

20160911_125756Sanja Bobar i Ibro Vukelj sinoć su veoma uspješno predstavili Crnu Goru u okviru Njujorške nedjelje mode.
– Podsredstvom ugovora koji ima Nacionalna komora za modu Srbije oni su imali priliku da se predstave na jednom od četiri najprestižnija modna događaja u svijetu. Nacionalna modna komora Crne Gore je Sanju i Ibra preporučila za ovaj važan događaj naročito za našu modnu scenu i afirmaciju naše mode u svijetu. Sanja je već sinoć dobila poziv za učešće na LA fashion week-u – prenosi utiske iz Njujorka za MNE magazin predsjednik Nacionalne modne komore Srđan Lubarda.
fb_img_1473746240738Bobar kaže da je oduševljena svim što je zatekla u Njujorku, naročito novim poslovnim ponudama i reakcijama publike, organizacijom i cijelim brendom NYFW.
received_10207977856030968-1– Baš kao i Sanja, ja sam ostvario svoj san. Predstavio sam kolekciju u gradu u kojem sam rođen i odrastao. Sve što radim jeste u sjećanje na pokojnog brata. Večeras mi je puno srce. Hvala Srđi i hvala Svetlani što su mi ovo omogućili – poručio je Ibrahim Vukelj.
U okviru NYFW ,,Plantaže” su, dodaje Lubarda, imale više nego dobru promociju svojih vina i Crne Gore.
Nacionalna modna komora Crne Gore će posredstvom Serbia Fashion Week-a slati naše dizajnere na najveće svjetske manifestacije, zaključuje Lubarda.
B.R.
Foto: Privatna arhiva