PREPORUKA SPORT

US OPEN: Đoković pobijedio, pa zapjevao, Raonić prošao dalje, Kovinić igra večeras (video)

Kao i uvijek kada Novak Đoković igra, bilo je rano jutros po našem vremenu veselo i napeto u isti mah. Svjetski broj jedan nije dao da ga povreda desne ruke spriječi u pohodu na titulu. Pobijedio je Jiržija Janoviča 6:3, 5:7, 6:2, 6:1.
Nakon meča nije želio puno da priča o povredi, ali jeste zapjevao u jednom trenutku.
Evo kako je bilo.


Milošu Raoniću bilo je potrebno sat i 46 minuta da bi pobijedio Dastina Brauna 7:5, 6:3, 6:4.
– Bio sam efikasan. Tri seta, nisam proveo puno na terenu. Volio bih da sam odigrao bolje, ali, cilj nije igrati najbolju igru u prvom kolu. Nadam se da ću formu podizati kako mečevi budu odmicali – kazao je Raonić.
Crnogorska teniserka Danka Kovinić večeras će od 22.30 sati igrati protiv 192. teniserke svijeta, Paragvajke Monserat Gonsales. Današnji program ženskog singla otvara duel Ane Ivanović i Alertove (17 sati), kada će i Hrvatica Anja Konjuh igrati protiv Bertens. Krunić protiv Gibs izlazi na teren u 19 sati, a Jelena Janković protiv Duke-Marino igraće od 20.30 sati.
Kod muškaraca, kod kojih program takođe počinje u 17 sati, biće interesantnih duela, pa će tako gledaoci biti u prilici da vide duele Tipsarevića i Kverija (18.30 h), Troickog i Albota (18.30 h), Dolgopolova i Ferera (19 h), Verdaska i Vavrinke (19 h), Džumhura i Tomića (20 h), Karlovića i Lua (20 h), Del Potra i Švarcmana (20.30 h), Lopeza i Ćorića (20.30 h), Dodiga i Marčenka (22 h) i Simona i Štepaneka (22 h).
B.R.