TRASH

BILA JE USPJEŠNA VODITELJKA I UREDNICA: A onda se okrenula elitnoj prostituciji

 

2978DE6E00000578-0-image-m-11_1433859451386

Bivša TV ličnost Amanda Gof (40) ima dvoje djece, a godinama je pisala za renomirane časopise. Nekada urednica rubrike Ljepota u zdravstvenoj reviji ,,Prevention” i časopisu ,,In Style”, najpoznatija je kao voditeljka jedne od najgledanijih tabloidnih emisija ,,Today Tonight”.

Kao prostitutka i eskort dama poznata je po alter egu Samanta X, a svoju ispovijest povjerila je novinaru televizije ,,Seven Network” Džejmsu Tomasu kome je rekla da su je prijatelji podržali kada im je objavila svoje planove za dalju karijeru:

– Većina roditelja djece sa kojima moji klinci idu u školu znaju čime se bavim – rekla je Amanda. 1
– Nekad sam umjela da se zapitam šta ja to zapravo radim. Imala sam sve – sjajan posao u medijima, sjajnog supruga i svega sam se odrekla zbog prostitucije. Ima trenutaka kada pomislim – šta mi sve to treba. Pa, pogledajte mi bore – zar ću stvarno to naplaćivati 800 dolara – pita se Amanda, koja je u tajnosti i knjigu napisala o svojim iskustvima.

Karijeru je započela u luksuznom bordelu u Sidneju, a kasnije se osamostalila i pokrenula sopstveni biznis.

Otkrila je da sat u njenom društvu košta 800 dolara, a cijela noć čak 5.000 dolara. Otkriva da nije istina da, u situacijama kada joj neko plati 12 sati pratnje, to znači 12 sati neprekidnog seksa.

Izvor: B92.net