MODA SLAJDER

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA REVIJE U BUDVI: Za karte zovu iz regiona, šarmantni Riza posebno privukao pažnju

Erkan Petekaja

Erkan Petekaja

Interesovanje za revije luksuznog turskog brenda ,,Gizia” i italijanskog ,,Just Cavalli” 5. avgusta ispred hotela ,,Avala” u Budvi prevazišlo je sva naša očekivanja, kaže za MNE magazin izvršna direktorica ,,Fashion Montenegra” u čijoj se organizaciji održava ovaj modni spektakl Olivera Milačić.
– I interesovanje medija je veliko, imamo dosta zainteresovanih iz Srbije i Hrvatske zbog dolaska turskog glumca Erkana Petekaje iz serije ,,Dila”. On stiže u Budvu 4. avgusta – otkriva Milačić za MNE magazin.
Za 4. avgust zakazan je i veliki kasting u 12 sati u Kongresnom centru u Bečićima.
U Budvu će doći i priznati turski dizajner Atil Kutoglu.

Atil Kutoglu

Atil Kutoglu

– Pripreme protiču fenomenalno. Scenografija će biti vrlo interesantna, nešto što ljudi nisu imali priliku da vide na ovim prostorima – otkriva Milačić za MNE magazin.

Ozge Ulusoj

Ozge Ulusoj

Modni šou počeće revijom luksuznog brenda ,,Gizia”, a nakon toga planirana je aukcija vintidž haljina brendova ,,Armani”, ,,Gucci” i Alberta Fereti. Završnu reviju večeri brenda ,,Just Cavalli”, na kojoj će biti prikazana muška i ženska kolekcija za jesen/zimu 2016. godine, otvoriće jedna od najatraktivnijih i najplaćenijih turskih modela Ozge Ulusoj.
Karte za ovaj modni spektakl mogu se kupiti u butiku ,,Gizia” u ,,Capital plazi” u Podgorici i na šetalištu u Budvi prekoputa hotela ,,Avala”. Obične karte, kao su nam kazali iz organizacije, koštaju 50 eura, a VIP 300 eura.
B.R. 

2 Responses to NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA REVIJE U BUDVI: Za karte zovu iz regiona, šarmantni Riza posebno privukao pažnju