PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

ANĐELA LEKIĆ IZRAĐUJE UNIKATNI NAKIT: Kad se dar pretoči u posao

 

andjela 7

Podgoričanka Anđela Lekić, buduća pravnica, odlučila je da svoj kreativni duh ispolji kroz izradu narukvica, a sve s ciljem da ručni rad prepoznaju svi ljubitelji unikatnih stvari. U moru kopija i unifomisanosti, Anđela, majka troje dece u slobodnom vremenu radi ono što voli. Odvoji vrijeme za sebe, a dio posveti izradi nakita.

-Odlučila sam se za narukvice jer sam kreativna duša od malena,i zbog ljubavi prema nakitu uopšte.Narukvice pružaju mogućnost da izrazim svu svoju kreativnost tokom izrade. Svaka je posebna I ,,priča” je za sebe- kaže za MNE magazine Anđela Lekić.

Ova talentovana devojka kaže da su njene narukvice prijemčive i pristupačne svima.

andjela lekic 2

Anđela Lekić

-Izrađujem ih od raznih materijala: kristalnih, plastičnih i drvenih perlica, kože, konca i ostalog osnovnog repromaterijala. Zavisi od toga ko šta voli. Mušterija zamisli, ja realizujem. Za izradu jedne narukvice treba mi oko 15 minuta -nije komplikovano, samo treba imati malo dara za to- iskena ja ona.

Anđela kaže da za svakoga, s kreativnim pristupom u radu, ima mjesta.

-U Crnoj Gori ima dosta djevojaka koje rade isto što i ja. I svaka ima svoje mušterije koje biraju gdje će kupiti nakit u zavisnosti od ličnog stila.Ne gledam na njih kao na konkurenciju. Ovo je prvenstveno moj hobi koji sam htjela da podijelim sa drugima,i služi mi kao relaksacija poslije napornog dana sa troje male djece- kaže kroz osmijeh ona.

Cijene su, naglašava,  simbolične i pristupačne svima,tako da potražnje uvijek ima.

-Kupuju ih svi bez izuzetka. I momci i djevojke, bilo da su mlađi ili stariji. Povod je najčešće  da iznenade voljene osobe unikatnim komadom nakita koji ide uz sve odjevne kombinacije, a plijeni različitošću  jer se ne može naći u nekoj gradskoj radnji- kaže Anđela.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: Privatna arhiva