DRUŠTVO SLAJDER

LUIS HAMILTON ODMARA NA SVETOM STEFANU: Društvo mu pravi Rita Ora

Nakon na pr. Sofije Loren, Klaudije Šifer, Kirka Daglasa, Ketrin Zite Džons, Naomi Kembel, Ronaldinja i Novaka Đokovića i aktuelni šampion Formule 1 poželio je da odmori na crnogorskom Svetom Stefanu, saznaje CdM.me.

Luis Hamilton, iako vozač najbržih četvorotočkaša, u Crnu Goru je došao privatnim avionom marke Bombardier jarko crvene boje koji, prema pisanju britanskih medija, vrijedi dvadeset miliona funti! CdM je dobio fotografiju njegovog aviona na crnogorskom aerodromu.

Hamilton s vremena na vrijeme voli da se pohvali ovom ,,mašinom” na društvenim mrežama.

Navodno, Hamilton je taj avion kupio da bi lako stizao do svoje nekadašnje izabranice, Nikol Šrezinger. Avion od tada nije promijenio, ali društvo jeste.

Prema našim informacijama, u čarima prestižnog ljetovališta sa Hamiltonom uživa britanska pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora!

Nije jasno u kakvim su odnosima, ali je poznato da im ovo nije prvo zajedničko ljetovanje. Rita Ora se početkom godine na Instagram nalogu pohvalila da sa Hamiltonom, koji je 11. na Forbsovoj listi najbogatijih sportista sa zaradom od 46 miliona dolara godišnje, uživa u Majamiju. Čak je objavila video snimak na kom mu pjeva „You make me feel like a natural woman“ legendarne Arete Frenklin.

Možda zapjevaju i na našem Svetom Stefanu, mada to je izazov za svakoga nakon što je na poluostrvu nastupao proslavljeni italijanski tenor Andrea Boćeli.