ART PREPORUKA

ZAGREB: Cukero i Oliver gosti na koncertu ,,2Cellos” 2. jula

2cellos-foto_1576fbaafef558Italijanska zvijezda Cukero (Zucchero) i neponovljivi Oliver Dragojević biće posebni gosti na velikom spektaklu ,,2CELLOS” na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, u subotu 2. jula.

Od svih gostiju s kojima su Luka i Stjepan sarađivali tokom posljednjih pet godina, nije bilo jednostavno odabrati goste. Ipak, odlučili su se za Cukera s kojim su snimili pjesmu ,,Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)”, objavljenu na albumu “IN2ITION” (2012) koji je u Hrvatskoj prodat u zlatnom tiražu.

Foto: Universal music

Foto: Universal music

– S Cukerom smo snimili pjesmu za album u studiju u Rimu. Ovo je sajajna prilika da se ponovo vidimo i napokon nastupimo zajedno na pozornici. Još kada uz sve što smo pripremili zasviramo s Oliverom, biće to još jedna noć za pamćenje – rekao je Stjepan Hauser koji je s Oliverom Dragojevićem objavio album ,,Noć nek tiho svira” i održao niz koncerata.

stjepan-hauser-i-oliver-dragojevic

A što su muzičke zvijezde pripremile za ovaj ekskluzivni slavljenički koncert povodom pet godina karijere ,,2CELLOS”, provjerite u subotu na Tomislavcu. Ulaz je slobodan!
,,2CELLOS” će koncert početi klasičnim izvođenjia u 21:30 sati, nakon čega slijedi pravi šou koji prati i raskošna produkcija. Produkciju je već imalo priliku da vidi 12.000 obožavatelja u Areni u Veroni početkom maja, a u subotu će je će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu.

Ovo je prvi veliki koncert ,,2CELLOS” u Zagrebu nakon četiri godine. Biće to savršena prilika da uživate u njihovim energičnim izvođenjima jer se sljedeći veliki koncert očekuje tek nakon objave četvrtog studijskog albuma.
Koncert na Tomislavcu će biti ujedno i zadnji nastup ,,2CELLOS” na aktuelnoj svjetskoj turneji. Poklanjaju ga ,,2CELLOS”, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a biće održan u sklopu novog open-air festivala ,,Zagreb Classic”.

kud duga