DRUŠTVO SLAJDER

NEZABORAVNA FEŠTA: Pivara pokazala šta joj znači Nikšić, Nikšićani uzvratili pozitivnom energijom

Foto Marija Vujovic onogost me

Nikšićki trg bio je prepun Foto: Marija Vujović /Onogost me

Cjelodnevna manifestacija povodom 120 godina pivarstva završena je večeras spektakularnim koncertom Vanje Radovanovića, S.A.R.S. -a i Tonija Cetinskog na nikšićkom Trgu slobode, koji nikada nije bio puniji. Organizator ovog događaja – pivara ,,Trebjesa” uspio je da napravi možda najljepše slavlje ikada priređeno u gradu. Pivara je ovim poklonom pokazala koliko joj znači Nikšić, a Nikšićani su to uzvratili pozitivnom energijom. Naravno u svemu tome ,,pomoglo” je pivo koje je tokom cijelog dana točeno na nekoliko štandova po simboličnoj cijeni od 50 centi za pola litra, a ukupan prihod od prodaje biće iskorišten za obnovu sportskih terena u gradu. Ako utisak ne vara biće to pozamašna svota, tako da bi sredstava za tu namjenu moglo i preteći.

foto Darko bulatovic onogost.me

Foto. Darko Bulatović/ Onogost.me

Sve je počelo već u prijepodnevnim satima nastupima KUD-a Zahumlje i Plesne škole Migado. Na trgu je bila postavljena izložba suvenira, starih fotografija i oldtajmera, kao mali vremeplov kroz istoriju Nikšića.

????????????????????????????????????

Kruna dana svakako je bio muzički dio koji je okupio najveći broj posjetilaca. Poslije sjajnog nastupa nikšićkog benda Rock in peace, publiku je osvojio  Vanja Radovanović,  svojim, a i hitovima neprevaziđenog nikšićkog kantautora Miladina Šobića. Hor ,,Zahumlja” koji je pratio Radovanovića učinio je ovaj muzički ugođaj potpunim.

– Atmosfera je sjajna. I Miladin je tu negdje večeras – poručio je publici Radovanović.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Publika je nakon Radovanovića uglas nastavila da pjeva sa grupom S.A.R.S., a potom i sa hrvatskom zvijezdom Tonijem Cetinskim. U jedan sat poslije ponoći ova nezaboravna fešta od piva i muzike završena je vatrometom.

Mn.M.