HOROSKOP

Prognoza za period od 13. do 20. juna

 

todays-horoscopeOVAN

Većina Ovnova je u ovom periodu stalno u pokretu. Razmjena informacija, kontakti, komunikacija, pisma, telefoni su izrazito naglašeni, ali, jedna vijest ili informacija koju razmjenjujete sa važnom osobom, neće stići ili će biti netačna. Provjerite. Na poslovnom planu prihvatite ponudu o dodatnim obavezama,  jer će vam omogućiti napredak. Ako  ponude prihvatite odgovorno i savjesno,  vremenom slijedi siguran uspjeh i odličan napredak. Emotivno, nestrpljenje i  prebrzo reagovanje može stvoriti nemir, svađu, nesporazume, pazite šta govorite, nekoliko slatkih riječi   će biti dovoljno. Zdravlje-odlično.

BIK

Na radnom mjestu preovlađuje nesigurnost i neizvjesnost što vama veoma smeta i čini vas prilično nezadovoljnim i nervoznim. Ipak, ovo je period kada može da dođe do napretka,  i uspjeha kroz strpljivo planiranje i istrajavanje u ispravnom ponašanju. Provjerite informacije koje dobijate, neko od nadređenih ili kolega  ne zna pravo stanje stvari, pa do vas stižu nejasne inforamacije. Na ljubavnom planu mnogi Bikovi su u stabilnim vezama i skladno funkcionišu sa dragom osobom. Slobodni Bikovi se još nadaju povratku osobe iz prošlosti. Zdravlje-moguće infekcije respiratornih organa.

BLIZANCI

Ozbiljno razmišljate o budućim planovima i  pravite značajne korake. Manje komplikacije oko važnog dokumenta ili dogovora će biti uspješno ostvarene iz ponovljenog pokušaja. Dodatnu energiju i  podstrek vam daje energičan prijatelj ili neko od ukućana. Rješenje koje ste duže vremena čekali stiže u ovom peirodu. Na ljubavnom planu dilemu u kojoj ste se našli želite da riješite sa dragom osobom uz prijatnu komunikaciju, što će se i  desiti. Slobodni vode duge razgovore ili prepisku sa osobom koja je daleko. Zdravlje-bez promjena.

RAK

Možda se spolja ne vidi koliko ste osjetljivi, ali u ovom periodu  mnoge brige, sjećanja i duboke analize će vas opterećivati. Međutim, vaše nedoumice su rješive, dovoljno je da se sjetite svojih davnih planova i ideja, pa da ih primijenite u sadašnjosti. Vrlo brzo će doći do pozitivnih rezultata. Mnogi prijatelji su uz vas, spremni da se odazovu, pa se nemojte suzdržavati da tražite podršku. Emotivno, pred vama su prijatna zajednička druženja sa dragom osobom. Slobodnima se nudi više zanimljivih osoba, za sada je sve na riječima. Zdravlje- osjetljivi ste.

LAV

Sedmicu  počinjete sa velikim elanom i pozitivnom energijom. Poslovno, pred vama je dobra sedmica koja ukazuje na napredak, ostvarene planove i uspješno obavljen važan razgovor. Neko od podređenih može vas razočarati, ali zato je većina uz vas. Neki Lavovi proširuju svoj opseg poslovnog uticaja. Emotivno, pred vama je prijatan period zajedničkih druženja i provoda, ali, problemi koje imate sa dragom osobom još nijesu riješeni, već za sada ostavljeni po strani. Slobodni Lavovi osvajaju najmanje dvije osobe svojim šarmom, ovo mogu biti Vaga i Blizanci. U vašem domu zvanično rješenje. Zdravlje-dobro.

DJEVICA

Prijatna i fina sedmica je pred vam, iako ste vi nepotrebno zabrinuti i to uglavnom zbog finansija i materijalnog faktora, međutim, planete ukazuju da slijedi   dobitak kao rezultat vašeg zalaganja, jedino što se na njega možda malo čeka. Poslovno, očekujte važan razgovor sa osobom na položaju, predlaže vam uslove ili planove kojima ćete morati da se povinujete. U ovom periodu naglašeno je druženje, zabave, provodi, izlasci. Ukoliko imate dragu osobu, među vama se poštuju dogovori. Ukoliko ste slobodni, mnogo udvaranja ali za sada analizirate sve potencijalne partnere. Zdravlje-glavobolja.

VAGA

Većina  Vaga orijentisana je na zbivanja u kući, i rado sređujete i uživate u svom domu. Takođe, prisutan   je mir i harmonija u porodici. Na radnom mjestu situacija je prilično povoljna, mogućnost napretka je tu, ali je i konkurencija velika. Provjerite informacije koje dobijate, možda nijesu tačne. Važan dokument može biti zaturen ili pogrešno ispisan. Emotivno ste u dilemi između dvije osobe. Provjerite koliko je ova slatkorečiva osoba iskrena. Oni koji imaju partnera, obnavljaju dobre odnose. Zdravlje-dekoncentrisani ste.

ŠKORPIJA

Sada ste u  profesionalnom uzmahu, s time da još nijeste u potpunosti odlučili u kom pravcu ćete započeti novu poslovnu fazu. Za sada još uvijek pripremate temelje i odrađujete neophodne pripreme. Dogovor sa osobom na položaju ili autoritetom neće u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Mnoge Škorpije  idu na poslovno putovanje ili kontaktiraju sa osobama van vašeg mjesta stanovanja. Emotivno, nalazite se u periodu održavanja veze ili održavanja odnosa. Iskrene i prijatne riječi koje razmjenjujete sa dragom osobom učvršćuju vaš odnos i pojačavaju bliskost. Zdravlje-bez promjena.

STRIJELAC

Ovo bi mogao da bude dobar i uspješan poslovni period ,ali uz određena ograničenja. Naime, onako kako ste vi zamilili da se situacija ostvaruje nije mogu’e, ali zato, ako se priklonite autoritetu, osobi na položaju ili nekom ko je kompetentan u vašoj oblasti, u tom slučaju vam stoji uspjeh, kroz istrajnost, strpljenje i dugoročne planove. Emotivno, tokom ovog perioda više ste zaiteresovani za druženja,  laku komunikaciju, prijateljske odnose, nego da sami sa dragom osobom provodite vrijeme ili se posvećujete  jedno drugom. Razmjenjujete slatke riječi. Susret sa osobom iz prošlosti će vas zaintrigirati. Zdravlje-nervoza.

JARAC

Poslovna situacija vam ide na ruku, ovo je period vašeg napretka, dobrih planova i naglašenih ambicija. Dogovor sa važnom osobom može se pojaviti kao manji problem, iz prostog razloga što će dogovor da se odugovlači i potrebno je biti uporniji. Neko od ljudi sa kojima ste ranije sarađivali ponovo će biti aktuelan, ali na kratko. Emotivno, planeta ljubavi je još uvijek u vašem znaku, zračite dodatnim šarmom i privlačnošću, mnogi vam se udvaraju. Oni koji imaju stabilnu vezu, imaju dobre i opuštene odnose . Prijatne riječi mogu lako ispraviti i popraviti neraspoloženje drage osobe. Zdravlje-dobro.

VODOLIJA

Na poslovnom planu rješenje ili dogovor koji ste dugo vremena čekali tokom ovog perioda će biti realizovan, doduše i  ovaj put uz manje komplikacije, ali uz ponovljeni pokušaj ostvarićete plan. Možete očekivati dobitak kao rezultat vašeg ličnog zalaganja, ovo može biti dodatni rad ili honorar. Emotivno, u mislima vam je osoba prema kojoj gajite jaka osjećanja, ali ih krijete. Očekujete prijatnu komunikaciju i  dobre odnose. Oni koji imaju partnera zahvaljujući partnerovoj čvrstini i  odlučnosti vaša veza izlazi iz manje krize ili manjeg zastoja. Zdravlje-nervoza.

RIBE

Većina Riba u ovom periodu vrijeme provodi sa najbližim i najdražim ljudima, uglavnom sa porodicom. Poslovno, kolega ili saradnik vas podstiče i aktivira, tako da ste i  vi vrijedniji nego što bi inače bili. Jedan dokument ili važna informacija može biti izgubljen, ali ćete ga kasnije ipak pronaći. Emotivno, draga osoba želi društvo, pa se ponekad pridružujete prijateljima. Moguć je sitniji poklon ili lijepa pažnja.  Slobodne Ribe ponovo ostvaruju kontakt sa osobom iz prošlosti, ali uviđate da je između vas moguće ostvariti samo prijateljstvo. Zdravlje-umor.