ART PREPORUKA

TOB: Peti Brodet fest na Pržnu u subotu uz Petra Graša i Ninu Badrić

1200x1200Kao jedno od najljepših djelova naše obale, ribarsko mjesto Pržno – poznato po predivnoj pješčanoj plaži, restoranima, ribljim specijalitetima, najljepšem zalasku sunca, podstaklo je ideju o organizaciji festivala koji bi bio u službi promocije samog mjesta, ali i obogaćenja ponude u njemu u periodu predsezone.

Festival Brodet fest se realizuje pet godina zaredom, u saradnji sa privrednicima, restoranima i hotelima, u Pržnom. Veliki broj turista i posjetilaca svake godine uživao je u bogatom programu, uz veliki vatromet na kraju dana.

Ponešena interesovanjem posjetilaca, turista i medija, Turistička organizacija opštine Budva nastavlja sa organizacijom ove lijepe manifestacije, pa će ove godine Brodet fest biti održan 11. juna 2016. godine.

Brodet fest predviđa cjelodnevni program koji će podrazumijevati dječiji program, degustaciju lokalnih poslastica i crnogorskih vina, pripremu i degustaciju brodeta i koncerte primorskih klapa, a u večernjim satima, na samoj obali mora, nastupiće Nina Badrić i Petar Grašo.

Program

18.00 h – Defile Gradske muzike Budve sa budvanskim mažoretkama;

18.30 h – Dječiji program sa animatorima na platou ispred hotela  ,,Maestral”;

            – Koncerti primorskih klapa ,,Škuribanda” i ,,Castel Nuovo”, duž šetališta;

            – Degustacija vina i lokalnih poslastica – ,,Slatki & Vinski kutak”;

            – Priprema i degustacija brodeta sa Udruženjem kuvara CG;

21.00 h – Nina Badrić;

22.30 h – Petar Grašo.

Vatromet!

kud duga