DRUŠTVO PREPORUKA

,,VOLI” SLAVI ROĐENDAN: Kupci dobili popust, mališani uživali uz Žarka Žapca, Klovna i Pipi i Sejfa Seferovića

Voli_Olivera_01

Olivera Šuškavčević

Parola supermarketa ,,Voli vas ,,Voli” i ovoga puta, na svoj 21. rođendan, pokazala se tačnom.
Kupcima su na povjerenju zahvalili tako što su odobrili popust od 21 odsto u ,,Super Voliju” na Cetinjskom putu, a za mališane priredili bogat program koji je uključivao druženje sa Žarkom Žapcem, Pipi i Klovnom i Sejfom Seferovićem. Za mališane ovo nije kraj, jer slijedi u 20 sati segment ,,Pokaži šta znaš” gdje će se predstaviti plesom, pjevanjem, recitacijom i ostalim talentima.
– Proslava kompanijskog rođendana ove godine protiče kao i ranijih, specijalnim popustima u ,,Super Voliju”. Trenutno je na snazi popust od 21 odsto, što znači da su svi računi umanjeni za 21 odsto. Izuzetak su proizvodi čija je cijena zakonski regulisana kao što su elektronske dopune, novine, cigarete, da ne bude zabune među potrošačima – rekla je za MNE magazin marketing menadžerka kompanije ,,Voli” Olivera Šuškavčević.
Voli_proslava_07Ona je dodala da su pripremili program za mališane.
– Ovdje u objektu nas je danas zabavljao Žarko Žabac, sad počinju Klovn i Pipi, zatim Sejfo Seferović i pozvali smo djecu da nam se pridruže na bini i da i oni prikažu nešto što su naučili – da recituju, pjevaju, plešu. Pripremili smo poklone za sve učesnike – rekla je Šuškavčević za MNE magazin.
Juče je, podsjeća ona, obilježavanje rođendana počelo donacijom Kliničkom centru u Podgorici i Opštoj bolnici Kotor.
– Danas su popusti i druženje sa djecom i mi smo, mislim, na najbolji način obilježili rođendan – istakla je Šuškavčević.

This slideshow requires JavaScript.

Po zadovoljnim izrazima lica kupaca i djece, čini se da su ove riječi tačne. Mališane smo zatekli u garaži ispred ,,Super Volija” kako se uz osmijehe i veselje  druže sa Pipi i Klovnom uz ples u pjesmama ,,Gangnam style” i ,,Macarenu”, takmičenje u skakanju sa džakovima, igranju ,,vrućeg krompira” i ostalim zanimljivim igrama, dok je Medo dijelio sladolede.
B.R.
Foto:
B. Šekularac