MODA SLAJDER

EKSKLUZIVNO: MNE magazin donosi novu predjesenju kolekciju brenda ,,ESCADA”

ESC_ML_PF16_70-2100_jpg_Prev_1Montenegro magazin dobio je ekskluzivno pravo da  čitaocima u nastavcima prenese nove kolekcije za proljeće-ljeto 2016, predjesen 2016. i jesen-zimu 2016. luksuznog njemačkog brenda ,,ESCADA”.
U prvom tekstu, predstavili smo modne detalje i odjevne kombinacije za sezonu proljeće-ljeto 2016. godine, a danas predstavljamo predjesenju kolekciju.
Dizajneri brenda ,,ESCADA” inspiraciju su pronašli u avangardi – pokretu punom samopouzdanja, uzavrelosti i idealističke prirode.

This slideshow requires JavaScript.


– Kolekcija za predjesen istražuje dubinu umjetnika koji su definisali avangardni pokret. Slike Aleksandre Ekster, jedne od prvih umjetnica avangarde našeg doba, inspirisale su povezanost vune i mekog merino pletiva koji su postali remek-djela sama po sebi – poručuju iz ovog brenda.

This slideshow requires JavaScript.


Primarnom paletom nijansi, od boje slonovače, plave, magente do marsala crvene, ponavlja se modernistički osjećaj. Kubistički rezovi i horizontalne linije suptilni su u suknjama i haljinama sa asimetričnim pantalonama, mekim i velikim. Večernje šljokice kod ,,ESCADA”-e i vertikalne linije koje izdužuju tijelo ukras su mekog šifona i suptilnog pletiva.
– Inovacije ove sezone ogledaju se u materijalima i tehnikama koje pomjeraju granice i pobuđuju avangardni duh kod svake dame – kažu iz ovog njemačkog brenda.
B.R.
Foto: ESCADA