MODA SLAJDER

IDEJA POTEKLA NA MNE FASHION WEEK-U: ,,MK exclusive” predstavio novu kolekciju leptir-mašni i najskuplje minđuše na domaćem tržištu

mk (18)Slovenački brend ,,MK exclusive” predstavio je novu kolekciju muških leptir-mašni pod nazivom ,,Mr. Joseph – bow tie” i najskuplje minđuše na domaćem tržištu iz kolekcije ,,H2O”.

– Ideju za mašne sam dobio sa slovenačkim dizajnerom Džoelom Lojom (Joel Loyo) kad smo bili prošle godine na ,,Montenegro Fashion week”-u. Mašne su pravljene od najboljih materijala i pleksi stakla. ,,Swarovski” kristali su moj zaštitni znak od početka i njih stavljam na sve kreacije, pa tako i ovu – kazao je vlasnik brenda ,,MK exclusive” Marjan Krnjić za MNE magazin.

Zaštitno lice kolekcije je model Jozef Sraka sa kojim je snimljen i modni editorijal. Kolekcija, kako  kaže Krnjić, za sada neće biti predstavljena u Crnoj Gori, već je napravljena kao unikat za britansko tržište.

MK3

Najskuplje minđuše na domaćem tržištu izrađene su, ističe Krnjić, u potpunosti ručno, od čistog zlata koje u sebi ima brilijante i cirkone. Oko zlata je slovenačka avtorska idrijska čipka na kojoj su kristali ,,Swarovski“.
– Dizajnirali smo ih kao unikat 2012. godine, tako da smo do sada čekali pravi trenutak, da ih damo na tržište. Njihova vrijednost iznosi više hiljada eura – objašnjava Krnjić za MNE magazin.

This slideshow requires JavaScript.

Na konferenciji za novinare koja je održana blizu Ljubljane pjevala je nekadašnja predstavnica Slovenije na ,,Eurosongu” Regina. Pored novinara, bili su prisutni poznati gosti i različite muze kreatora Marjana Krnjića. Krnjić je sve goste počastio poklonima i zdravim doručkom kojeg su pripremili u slovenskoj kompaniji ,,Nutrisslim”.
– U domaćem šoubiznisu mislim da smo u ,,MK exclusive“-u pokazali već sve što smo imali za pokazati. Tako da mi to da sam dio domaće scene odgovara, ali mi se i ne čini više toliko bitno – bio je Kranjićev odgovor na naše pitanje ,,Koliki Vam izazov predstavlja to što ste dio slovenske modne scene?“.

B.R.
Foto:
MK Exclusive