ART SLAJDER

PODGORICA: IDEA Crna Gora večeras poklanja koncert Sergeja Ćetkovića

Sergej_IdeaKompanija ,,IDEA Crna Gora” pokloniće večeras na Trgu Republike u Podgorici u 21.30 sati koncert Sergeja Ćetkovića u znak zahvalnosti svim potrošačima.
Sergej_Idea_00
Direktorica marketinga firme ,,Mercator Crna Gora” Jelena Doderović na konferenciji za novinare, održanoj na terasi hotela ,,Podgorica”, istakla je da je izuzetno ponosna što je završen veliki posao i da u skladu sa strateškim opredeljenjima ,,Mercatora Crne Gore”, svi marketi ,,Roda” pretvoreni su u brend ,,IDEA”.
Posebno je ponosna što je danas otvorena najveća ,,IDEA super” koja se nalazi u tržnom centru ,,Mall of Montenegro”.
Sergej_Idea_02
– U duhu dobrih ideja, odlučili smo da baš ovdje, u Podgorici, zahvalimo svim našim potrošačima. ,,IDEA” poklanja koncert Sergeja Ćetkovića. On ima sve vrijednosti koje ima naša kompanija – uspješan je, pomaže drugima i najveća je zvijezda. Pozivam sve građane da nam se pridruže večeras na Trgu Republike – kazala je Doderović.
Sergej_Idea_01
Sergej Ćetković izrazio je zadovoljstvo saradnjom i što će koncert upravo biti u njegovom rodnom gradu.
– Kažu da rode donose bebe, ali evo, ,,Roda” je donijela ,,IDEA”-u u Crnu Goru. U duhu dobrih ideja, večeras koncert na Trgu Republike kao jedan od nastupa koji će se naći na novoj turneji ,,Moj svijet”. Skoro smo proslavili izlazak tog CD-a, tako da večeras će ljudi imati prilike da uživaju u novim pjesmama, u dobrom koncertu i velika mi je čast što će to biti u rodnom gradu – poručio je Ćetković.
B.R.
Foto: B. Šekularac

kud duga