ZANIMLJIVOSTI

KAKVA PONUDA ZA LJETOVANJE: Besplatno za ,,djecu” do 35 godina!

Turski hotel sa pet zvjezdica „Orange County”  u Alanji odlučio je da ovog ljeta ponudi besplatan smještaj za ,,djecu” iz Srbije do 35 godina ukoliko borave u pratnji dvije odrasle osobe!

Plaza-6.jpg

Hotelijer se odlučio za gratis smještaj ,,djece do 35 godina”, jer u Srbiji pola miliona ljudi, odnosno svaka druga osoba do 34. godine, iz ekonomskih razloga i dalje živi sa roditeljima, pišu Novosti.

Gratis, dakle, dobija prvo ,,dijete” do 35 godina, a roditelji do 31. marta dobijaju dodatni popust na aranžman od 35 odsto.  Želeći da podrži ovu akciju agencija „Fibula” je obezbijedila i besplatnu avio kartu za ,,djecu do 35 godina”, koja i dalje žive i žele da putuju sa svojim roditeljima. 

Ukoliko porodica ima dvoje djece do 18 godina oboje će imati besplatan smeštaj. Takođe, treba napomenuti da djeca mogu da koriste sve sadržaje, uključujući i mini klub. Smještaj je na bazi ,,Ultra All Inclusive” što podrazumijeva otvoreni bife-samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu večernju užinu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme… Dakle, alkohol je ,,djeci” dozvoljen.

Izvor: mondo.me