MODA MODA_IZDVOJENO

USPJEH DIZAJNERKE: Nakon Kejt Bekinsejl i Sofija Vergara u haljini Meline Džinović

Kejt Bekinsejl (foto: Profimedia)

Kejt Bekinsejl (foto: Profimedia)

Haljine Meline Džinović postaju sve traženije među zvijezdama svjetskog šoubiznisa. Prije nekoliko dana njen model ponijela je glumica Kejt Bekinsejl, a sad je nosi i Sofija Vergara.
Kreatorka za ,,Blic ženu” govori o ovom uspjehu.
– Haljina je iz prošle kolekcije. Prvo ju je nosila Kejt, a sad i Sofija, koja je tip žene kakve mi volimo, žene pravih oblina, poznato je da ne volim mršavice – rekla je Džinović za ,,Blic ženu” koja je sada u Majamiju gdje sprema nove poslovne planove.
Kako je ispričala za ovaj časopis, snimanje sa Vergarom u glavnoj ulozi i u njenoj haljini urađeno je u Los Anđelesu. Glumičin stilista je za tu priliku želio baš model Meline Džinović.


– Ovaj uspjeh je toliko divan, posebno za nekog ko ovakve stvari nije ni planirao. A da li sam se već navikla na to da svjetske zvijezde nose moje haljine? Na to ne možete da se naviknete – istakla je Džinović.

Prije Bekinsejl i Vergare, njene haljine nosile su Šeron Stoun i Dženifer Lopez, kao i brojne domaće zvijezde. Ko će biti sljedeća zvijezda koja će ponijeti Melinu kreaciju?
Izvor: zena.blic.rs