MODA SLAJDER

PODGORICA: Revijom Nataše Pejović otvoren 16 Fashion connection

fashion-conection_naslovna

Modna manifestacija ,,16 Capital Plaza Fashion Connection“ otvorena je sinoć u Podgorici revijom Nataše Pejović.

Nataša je predstavila kolekciju od 21 modela za sezonu jesen/zima.

-Do sada sam radila uglavnom večernje, elegantne i romantične haljine. Sa ovom kolekcijom napravila sam korak ka modernom, sexy i neobičnijem dizajnu. Forma je uglavnom svedena, čistih linija, a igrala sam se materijalima u smislu sječenja, ušivanja, ukrašavanja. Inspiraciju sam pronašla u miksu pedesetih i šezdesetih godina prošlog vijeka.

This slideshow requires JavaScript.

Materijali koje sam koristila su svila, koža, hladna vuna, til, a od boja tu su crna, prljavo roza, bež, plava i crvena-kazala je kreatorka za MNE magazin.

U okviru prve večeri publika je bila u prilici da vidi i modele brendova Nike by SportVision, Premium Stars-Polo RL&Gant i novu kolekciju ženskih košulja Borisa Ćalić u okviru izložbene prezentacije.

This slideshow requires JavaScript.

U ulozi manekenke večeras je bila i rukometašica Katarina Bulatović. Za šminku i frizuru bio je zadužen tim Zorana Vukčevića. Organizator ,,16 Capital Plaza Fashion Connection“ je modna agencija Mondaine models u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice.

Večeras će podgoričkoj publici kolekciju predstaviti kreatorka iz Beograda Milica Opačić, a posjetioci će biti u prilici da vidi i modele brenda Adidas by SportVision kao i kolekciju luksuzne turske modne kuće ,,Gizia”.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac