MODA PREPORUKA

PODGORICA: Predstavljena Legend kolekcija za jesen/zimu 2015/16. godine

 

legend_1

 

Legend World Wide je i u sezoni jesen/zima 2015/16. okrenut novitetima i praćenju trendova. Efektne boje koje su lako uklopljive, neodoljivi dezeni i privlačni printovi, modeli udobni, a materijali više nego prijatni- su karakteristike nove kolekcije predstavljene večeras u podgoričkom šoping centru Delta Siti. Inspirisana bajkovitim motivom “Encanted Forest” Legend kolekcija za jesen/zimu 2015/16. godine obiluje živopisnim bojama i modernim oblicima. Vanvremenski klasik – džins  i ove sezone nalazi svoje počasno mesto.

Kolekcija započinje veselijim bojama i dezenima koji će se dopasti svima koji vole i njeguju romantičan modni stil. Prelaz iz ljetnje u zimsku sezonu dolazi spontano, ali efektno. Dalje, slijede  tamniji tonovi, dominacija ciklama nijanse prošarana nijansama zlatne i neizbježne crne. Print je i ove sezone neizbježan. Kako smo navikli da u svakoj Legend kolekciji dobijemo i neko modno osvježenje – ova kolekcija u sebi ima i komade u ljubičastim i roze tonovima. Tamno ljubičasta dobija svojih ,,pet minuta“  kako sezona bude odmicala, ali kombinovana sa svjetlijim tonovima i smirenim dezenom. Crna je i u ovakvoj kolekciji prava klasika, manifestuje neke nove trendove, a u kombinaciji sa jarkom plavom bojom pomjera granicu elegancije i sofisticiranosti.

Da je Legend World Wide  prvi i pravi izbor u građenju sopstvenog stila uvjerili su se svi koji su večeras bili u prilici da pogledaju modele. Među posjetiocima bila je novinarka i voditeljka Prve TV  Maja Maraš, DJ Sophie, direktor Nacionalne modne komore Crne Gore Srdjan Lubarda i brojni drugi.

Brend Legend razumije važnost održavanja originalnog ličnog stila.

-Stalnim praćenjem svjetskih trendova, ali i usklađivanjem sa pravim potrebama i promjenama potrošača,  obraćamo pažnju na sve detalje koji su potrebni da bi bili svoji u svim situacijama. Zbog toga je naš pristup ličan. Budite originalni u svim prilikama. Bilo da je vaš kroj slim fit, comfort ili regular fit, modeli koje potpisuje brend Legend su, prije svega, odraz kvaliteta. Pronađite svoj model koji ističe vašu jedinstvenost i uz kupljene farmerke dobijate jeans torbu na poklon-poručili su iz Legend-a.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)

Foto: B.Šekularac