PREPORUKA SPORT

GVARDIOLA ISPUNIO OBEĆANJE: Evo kako su se igrači Bajerna zabavljali na ,,Oktobarfestu” (foto)

2CEF697100000578-0-Bayern_Munich_manager_Pep_Guardiola_poses_with_his_wife_Cristina-a-84_1443618022391

Pep Gvardiola sa suprugom Kristinom

Trener Bajerna Pep Gvardiola sinoć je nakon pobjede njegovog tima nad Dinamom 5:0 u drugom kolu Lige šampiona na konferenciji za novinare obećao da će igrače odvesti na čuveni festival piva ,,Oktobarfest”.
Tako je i bilo.
Momci i trener danas su poveli sa sobom supruge i partnerke i slavlje je moglo da počne. Zasluženo, jer zabilježili su obje pobjede u Ligi šampiona i sedam trijumfa u Bundesligi, pa je bio red da se malo i opuste.

robert levandovski supruga ana

Levandovski sa suprugom Anom

Robert Levandovski, koji je, kako piše ,,Dejli mejl” u životnoj formi a to govori činjenica da je u tri posljednje utakmice zabilježio deset golova, došao je sa suprugom Anom. Gece je bio na licu mjesta sa djevojkom An-Katrinom Bremel, Pep Gvardiola nije skidao osmijeh sa lica u društvu supruge Kristine Sere, baš kao i Ćavi Alonso koji je bio tu sa suprugom Nagore Aramburo. Filip Lam bio je ipak u najslađem društvu, jer pored njega bili su supruga Klaudija i sin Julijan. Arturo Vidal na fotografijama je sam. Tijago Alkantara takođe je bio sa suprugom Julijom. Daglas Kosta sjajno se zabavljao uz lokalne specijalitete, pa su mu tako perece poslužile kao volan. Tomas Miler došao je u društvu supruge Lize, a David Alaba bio je tu sa djevojkom Katjom. Zabavu nikako nije želio da propusti i odlično raspoloženi direktor Bajerna i legendarni fudbalski as Karl-Hajnc Rumenige. Bernat je, takođe, doveo partnerku kao i Havi Martines.
Svi su imali bavarske kostime, bez kojih je neizbježan ,,Oktobarfest”.
B.R.
Foto: Getty images

This slideshow requires JavaScript.