ART PREPORUKA

ART: Objavljen prvi trejler za debitantski film Juga Radivojevića ,,Igra u tami” (video)

igra u tamiPrvi trejler za debitantski film Juga Radivojevića ,,Igra u tami” objavljen je danas, dok će premijera biti u Sava centru 10. novembra. Scenario su napisali Maja Todorović, Sara Radojković, Vuk Bošković i Luka Kurjački.
Pravljen je po istoimenoj predstavi, u kojoj Viktor Savić glumi Vuka, sina vlasnika bordela. U ovoj ljubavnoj priči, po motivima pripovjetke Iva Andrića ,,Aska i vuk”, Vuk, ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i ljepotom Aska uspijeva da u Vuku probudi ljubav, čovječnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korijena mijenja.
– Okolnosti u kojima se film snimao su dosta bile pozorišne. Čini mi se da smo negdje uspjeli da prevaziđemo to pozorište. Onda, u startu, mi smo radili ono što već znamo. Naravno, malo se to sve spusti, gluma, i podesi se da bude za kameru, ali u principu mi smo radili ono što znamo i radimo godinama unazad, tako da nam nije bilo mnogo teško, uživali smo – kazao je Viktor Savić u nedavnom intervjuu za MNE magazin.
Ovo je i društveno angažovani film koji će, kako kažu autori, otvoriti oči široj javnosti za probleme kakvi su trgovina ljudima i prisilna prostitucija.

Uloge još tumače Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović i Igor Damnjanović.
Ono čime se ovaj film može još pohvaliti jeste debitantski projekat producentske kuće INAT Entertainment čiji su osnivači glumci Vuk Kostić (direktor), Viktor Savić, Branislav Tomašević i Igor Damnjanović, reditelj Jug Radivojević i advokat Nikola Tomašević (pravni zastupnik).
Distribucija film radiće ,,Taramount film”.
B.R.
Foto: PR

kud duga