MODA PREPORUKA

KATARINA ZLAJIĆ: Misica će nositi krunu s kristalima

Katarina-Zlajic

Dizajnerka nakita Katarina Zlajić predstavila je rad na dešavanju posvećenom ,,Electronic beats“ festivalu juče u etno klubu ,,Sejdefa“.
– Prijateljica Nina me je pozvala, pošto zna moj rad odranije. Bilo mi je to baš onako interesantno i zato sam i pristala. Ima dosta modela iz nove kolekcije što se tiče nakita. Trenutno se bavim dizajniranjem tašni i za taj posao treba puno vremena – rekla je za MNE magazin Katarina Zlajić.

Katarina-Zlajic_nakit_1Ona je istakla da priprema i novu kolekciju.
– Jako mi je teško da pronađem kreatora sa kojim bih sarađivala i uz čije modele bi se moj nakit uklapao, tako da sam sad fokusirana na taj dio odjevnih komada i nadam se i obuće, ali to je onako baš dosta zahtjevno. Imam dosta eksperimenata vezanih za obuću. Nadam se da ću skorije prukazati nešto originalno i novo – rekla je Zlajić.

Katarina-Zlajic_nakit
Za manje od deset dana biće održan izbor za mis Crne Gore. Katarina Zlajić izradila je krunu za tu manifestaciju.
– Kruna je izrađena od materijala koji inače koristim i kristala. Sve je ušivano na platnu, sve je ručni rad i izrada krune trajala je više od mjesec. Vodila sam se vizijom koju sam imala u glavi, da izgleda baš kraljevski i da može pristajati jednoj misici. Bilo je baš  zahtjevno – istakla je Zlajić.
Ona je navela da će se kruna prenositi sa jedne misice na drugu svake godine.

B.R.
Foto: Boris Šekularac