MODA

„SENSE OF BEAUTY“ VEČERAS NA SVETOM STEFANU: Kvalitet više na modnoj sceni Crne Gore

 

Zoran-Vukcevic-sv-Stefan

 

„Sense of Beauty“, modno-frizerska manifestacija održaće se večeras s početkom u 21 sat na Agori kod Svetog Stefana. Nastupiće renomirana imena iz svijeta mode: Michalis  Maniatis, zvanično najbolji grčki kreator, Marina Banović-Džuver, kreatorka iz Crne Gore, zatim slijedi program koji će upriličiti predstavnici Kuće mode i ljepote „Zoran“ zajedno sa frizerom Brianom Suhrom, jednim od najpoznatijih evropskih frizera i stručnjaka za koloring.

Događaj, u saradnji sa Adriatik Proterties “Sveti Stefan”, organizuje d.o.o. Kuća mode i ljepote „Zoran“.

Frizer i vlasnik prve licencirane frizerske i kozmetičarske akademije u Crnoj Gori Zoran Vukčević kaže za MNE magazin da se ideja za jedan ovakav događaj javila prošle godine.

  • U namjeri da dodatno obogatimo punudu Svetog Stefana došli smo na ideju da organizujemo jednu ovakvu modno-frizersku manifestaciju.  Ideja je bila prihvatljiva i za menadžment  Adriatik Proterties “Sveti Stefan”, pa smo, na obostrano zadovoljstvo, uspjeli da pripreme privedemo kraju. Ovaj modno-frizerski spektakl ima za cilj da afirmiše modnu scenu i doprinese razvoju mode kao umjetnosti u Crnoj Gori-kaže Zoran Vukčević

On je naglasio da se nada da će manifestacija postati tradicionalna i da će oni koji se profesionalno bave modom i njeguju pozitivan odnos prema ovakvim događajima i razvoju modne scene kod nas, biti dio tima.

Crnogorska kreatorka Marina Banović-Džuver uvijek je, kaže, bila dio poduhvata kada je riječ o razvojnim modnim projektima u Crnoj Gori. Ona će na na Svetom Stefanu predstaviti kolekciju za ljeto 2015. godine.

-Svako novo predstavljanje kolekcije je drugačije. Ima dopuna i izmjena u načinu predstavljanja i stilizovanju manekenki. Nakon Svetog Stefana mi završavamo ljetnju sezonu i aktivnosti usmjeravamo na novu kolekciju. Ovaj događaj sigurno donosi kvalitet više na našu modnu scenu, a ujedno promoviše modu, kulturu i turizam Crne Gore.Postoji tendencija da će manifestacija postati tradicionalna-kazala je za MNE magazin Marina Banović-Džuver.

U muzičkom dijelu nastupiće Marija Božović i Bane Nedović. Šminku i frizuru svih modela radiće tim Kuće mode i ljepote „Zoran“.

Mn.M.