MODA PREPORUKA

NIKOLINA LONČAR: Prijave za izbor za mis Crne Gore primamo do 8. septembra

tiara

-Na konkurs za izbor  mis Crne Gore do sada se prijavilo  oko 200 djevojaka. Prijave primamo do osmog septembra, kada se konkurs završava- kazala je za MNE magazin PR izbora za mis Crne Gore Nikolina Lončar. Ona je podsjetila da se djevojke mogu prijaviti na oficijalni mail:  ,,Miss Monte” kompanije [email protected] i na mejl: [email protected]..

-Kada se prijave završe osmog septembra, okuplja se naš stručni tim i tada biramo 15 djevojaka koje će biti pozvane na završni kasting 10. septembra u hotelu ,,Palmon Bay” u Herceg Novom koji je domaćin ovogodišnjeg izbora za mis Crne Gore- kazala je Nikolina.

nikolina loncar

Nikolina Lončar Foto: Vijesti

Ona je dodala da će finalni izbor biti održan 14. septembra, u istom hotelu.

-Prošle godine smo imali tri kastinga,  a onda smo vršili selekcije po grupama, zbog velikog broja djevojaka koji se prijavio. Međutim, to se nije ispostavilo kao dobro, jer je dosta djevojaka dolazilo sa sjevera, a bilo je i onih iz inostranstva. Zbog toga odlučili smo da ovaj put bude održan samo jedan kasting,  finalni kasting,  na koji će biti pozvane sve djevojke koje odgovaraju kriterijumima- objasnila je naša sagovornica.

Ona je kazala da će 15 djevojaka koje prođu finalni kasting boraviti u karantinu nekoliko dana do samog izbora, kada će stručni žiri izabrati najljepšu Crnogorku.

-Imena članova stručnog žirija ne možemo saopštiti prije izbora. Na samoj finalnoj večeri, kada se bira mis Crne Gore, poseban žiri novinara će birati mis fotogeničnosti , tu će biti i žiri koji bira misicu, prvu i drugu pratilju i  top pet djevojaka, ali mi do same finalne večeri imena držimo u tajnosti- kazala je Nikolina.

Katarina Janković