DRUŠTVO

M:TEL: Povoljniji roming sa Srbijom

 

mtel logo

 

– Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu  u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, Kompanija m:tel je opet inovirala ponudu m:roming tiketa.

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 9,9 eura omogućava svim korisnicima  m:tel-a da do kraja 2015. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.

Takođe, ukoliko korisnik želi ove povoljnosti da koristi samo 15 dana, cijena tog tiketa je 4,9 eura. Sve ponude važe od trenutka aktivacije.

Kupovina m:roming tiketa se vrši putem m:tel menija pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica.

Tiketi su namijenjeni prepaid, postpaid i biznis korisnicima m:tel-a.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.