Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

SEA DANCE: Od danas poskupljenje karata

SDF (2)Pripreme za najbolji provod ovog ljeta na Jadranskoj obali, uz neke od najvećih zvijezda svjetske muzičke scene, predvođenih ekskluzivnim nastupom najpopularnijeg elektronskog sastava The Prodigy, teku po planu.
Za ovogodišnje drugo izdanje najboljeg evropskog festivala vlada tri puta veće interesovanje u odnosu na isti period prošle godine, a tokom jučerašnjeg dana, sve zalihe ulaznica po promo cijeni su razgrabljene. Već od danas ulaznice za četiri dana najluđeg provoda od 15. do 18. jula na čuvenoj jadranskoj plaži Jaz, koju je vodeći svjetski turistički vodič, Lonely Planet nedavno stavio na prvo mjesto liste najboljih evropskih plaža, moguće je kupiti po cijeni od 39,99 eura. Ove ulaznice u ograničenoj količini biće dostupne do 10. jula, nakon čega će karte poskupjeti.
U prodaji je ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura.
Ulaznice za Sea Dance festival po promo cijeni mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, kao i u svim T- com poslovnicama. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala.

Inovacija na festivalu: Premium kamp za sve koji žele još bolje festivalsko iskustvo
Ove godine, Sea Dance tim pripremio je novinu u turističkoj ponudi svim posjetiocima koji žele poseban komfor  mogućnost smještaja u Premium kampu- zasebnoj zoni, sa specijalnim pogodnostima, koji će njihov boravak na festivalu učiniti nezaboravnim iskustvom.
Za razliku od postojećeg kampa, svima koji se opredijele za Premium kamp biće omogućen zakup mjesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, koji će biti natkriven velikom tendom koja će obezbijediti dodatni hlad, uz dodatne toalete sa lavaboima, tuševe sa toplom vodom, pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa, kao i sim karticu sa free internetom na festivalu.
Cijena ulaznice za Premium kamp u pretprodaji iznosi 59 eura. Svi oni koji su već kupili svoju kamp ulaznicu, kroz doplatu mogu obezbijediti svoje mjesto u Premium kampu.
Sea Dance kamp biće otvoren od 13. do 20. jula.
Za sve posjetioce Sea Dance kampa biće obezbijeđeni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor su obavezni.
Sea Dance kamp se nalazi na samoj obali, svega 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svijetu. Trenutna promo cijena redovne sedmodnevne kamp -propusnice po osobi iznosi 26,50 eura u pretprodaji. Tokom festivala, cijena ulaznice za kamp će iznositi 35 eura. Svi oni koji nemaju svoju kamp-opremu, istu mogu kupiti online posredstvom ExitTripa, zvaničnog turističkog servisa Sea Dance festivala, i to na sljedećem linku: https://www.exittrip.org/en/accommodation/seadance/5-sea-dance-camp.

Sea Dance

Odbrojavanje je počelo – nastavlja se karavan promo žurki!

Karavan promotivnih dešavanja i zagrijavanja pred predstojeće drugo izdanje Sea Dance festivala se nastavlja. Nakon Kotora i Nikšića, u naredne dvije sedmice ljubitelji festivala i istinski klaberi uživaće u nastupima sjajnih DJ zvijezda.
U petak 3. jula družimo se u Podgorici, u Soul II Soul klubu, gdje će nastupiti Gav TK, Raven TK i Luka Tarle. Već u subotu karavan nastavlja svoj put i seli se u Herceg Novi, gdje će publiku u Stanici Škver tokom večeri pa sve do ranih jutarnjih sati zabavljati P.S., Soft 85 i Peca.
Već 10. jula očekuje nas pravi spektakl – promo party u jednom od najboljih noćnih klubova na Jadranu – Top Hill-u u Budvi uz nastup sjajnog njemačkog DJ-a i producenta Sander Van Doorna.
Samo dan nakon ove zabave, očekuje nas promo party u Baru, Mala Playa, gdje će svoje ploče zavrtjeti crnogorski DJ-evi DJ Artem Brovko aka Life is Love i DJ Marek Tripowsky.