Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

SUNČANE SKALE: Novina glasanje preko ,,Fejsbuka”

suncane skaleOrganizatori festivala ,,Sunčane skale 2015”, koji će 29. i 30. juna biti održan na Kanli kuli u Herceg Novom, uveli su novinu u glasanju na ,,Večeri novih zvijezda” (29. jun), a to je glasanje putem ,,Fejsbuka”.

Na sajtu suncaneskale.org nalazi se spisak takmičara koji će nastupiti na ,,Večeri novih zvijezda”. ,,Lajk” određene kompozicije koja se nalazi ispod njenog naslova možda i odluči pobjednika ovogodišnjih ,,Skala”. Princip po kojem se radi jeste – pritisak na ,,like” ispod kompozicije koja vam se dopada. Ona kompozicija koja bude imala najviše ,,lajkova” dobiće 12, drugoplasirana 10, trećeplasirana osam……Glasanje će biti aktivno od 29.06.2015. do završetka izvođenja kompozicija novih zvijezda.
Poznate su i festivalska satnica i ime učesnika koji će se predstaviti u revijalnom dijelu.
Direktan prenos obje večeri počinje u 21 sat.
U revijalnom dijelu nastupiće Pamela Ramljak, Nikola Rokvić, ,,Magazin”,  Bojan Delić i Igor Cukrov, Anabela, Adalet Shukurov iz Azerbejdžana, Bojana Stamenov, ,,Tropico band”, Elena Risteska, Anita i Zele (,,Divlje jagode”), Danijela Martinović, Kiki Lesendrić, Marina Visković, Tonči Huljić i ,,Madre Badessa”,  Sanja Doležal i Vladimir Kočiš Zec, Jelena Tomašević, Saša Kovačević, Vanna, Petar Grašo, Marija Šerifović i Adil i Knez.

B.R.

Foto: Promo