MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

,,SEA DANCE FESTIVAL”: Kampovi na najljepšim plažama i promo žurke

http://exitfest.org http://exitmusic.tv http://facebook.com/exit.festival http://twitter.com/exitfestival http://youtube.com/exitfestivaltv http://soundcloud.com/exitfestival http://mixcloud.com/exitfestival http://livestream.com/exitfestival Photo by Milica Njagojev EXIT Photo Team

Foto: Milica Njagojev

Ove godine jedna od najvećih atrakcija ,,Sea Dance” i ,,Exit” festivala je pješčana plaža.

Ubjedljivo omiljena lokacija za kampere u istoriji ,,Exit festivala”, zbog koje su svojevremeno i Novosađani podizali svoje šatore, ne bi li osjetili djelić jedinstvenog ,,Exit Village” iskustva, i ove godine se vraća u punom sjaju. Riječ je o najstarijoj, najvećoj i po mnogima najljepšoj pješčanoj plaži u Dunavskom toku, čuvenom kupalištu Štrand.

Koliko su legendarne festivalske noći na Štrandu, govore iskustva desetine hiljada mladih ljudi iz cijelog svijeta i brojnih svjetskih medija, koji su dugo nakon posjete Novom Sadu, svjedočili o ljepotama ,,dunavske Kopakabane”. Ljetnja avantura nastaviće se u ,,Sea Dance” kampu, smještenom na čuvenoj jadranskoj plaži Jaz koju je vodeći svjetski turistički vodič ,,Lonely Planet” nedavno stavio na prvo mjesto liste najboljih evropskih plaža. ,,Sea Dance” kamp se nalazi na samoj obali, svega 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je jedinstven u svijetu.

Boravak u kampovima ,,Exit Avanture” za goste iz cijelog svijeta biće nezaboravno iskustvo, koje će dodatno pronijeti glas širom planete o ljepotama Novog Sada i Budve, te njihovim plažama Štrand i Jaz. Posjetioce očekuje druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje, čime koncept festivalskog ljetovanja velike ,,Exit Avanture” postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta.

,,Sea Dance” kamp biće otvoren od 13. do 20. jula, a trenutna promo cijena sedmodnevne propusnice po osobi iznosi 26,50 eura u pretprodaji. Tokom festivala, cijena ulaznice za kamp će iznositi 35 eura.

,,Exit Village” biće otvoren za sve vlasnike kamperskih narukvica od 7. do 14. jula. Cijena boravka po osobi u pretprodaji iznosi 2.990 dinara, dok će na recepciji kampa iznositi 3.500 dinara.

Exit_Avantura_Kampovi

Ulaznice za kamp se mogu nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, objektima ,,Tobacco S Press”-a i ,,Štampe”.

Naručivanje kamperske opreme, koja će kampere da sačeka na recepciji, može da se obavi putem sajta www.exittrip.org. Na sajtu zvanične turističke agencija ,,Exita”, prodaju se i drugi paketi koji sadrže smještaj u kampu, prevoz, kao i druge smještajne opcije, a cijene aranžmana za pravo festivalsko ljetovanje od 7. do 20. jula, na dvije pješčane plaže, počinju već od 99 eura.

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima ,,Exit” i ,,Sea Dance” kampova, biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni. Nezaboravno festivalsko ljeto u kampovima ,,Exit” avanture može da počne za 3, 2, 1, sad!

Ulaznice za ,,Sea Dance” sa 60% popusta do 30. juna

Zbog velikog interesovanja ostao je još veoma mali broj četvorodnevnih ulaznica za predstojeće drugo izdanje ,,Sea Dance festivala” po aktuelnoj promo cijeni od 29,99 eura, sa čak 60 odsto uštede u odnosu na finalnu cijenu, a zainteresovani će moći da ih kupe do srijede, 1. jula, nakon čega će ulaznice biti skuplje. U prodaji je i veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava ,,The Prodigy”, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura.

Zagrijavanje za Sea Dance se nastavlja

Promotivna žurka ,,Sea Dance festivala” biće održana  u subotu, 27. juna u ,,Montenegro Pub”-u, a nastupiće crnogorski DJ-evi Grum, Proximus i Raven Tk, inače ovogodišnje zvijezde ,,Dance Paradise” bine, omiljenog okupljališta svih strastvenih klabera i epicenter najsvježijih stilova elektronske muzike. Festivalski tim je za sve posjetioce žurke, koja se organizuje uz podršku ,,Beck’s”-a, zvaničnog piva ,,Sea Dance festivala”, pripremio brojna iznenađenja, među kojima i zanimljive aktivacije, kroz koje će svi zainteresovani moći da osvoje vrijedne nagrade i super se zabave. Ulaz na žurku je slobodan.