PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

OSVETA DJEVOJCI: Tražila od momka da se odrekne psa, a on se odlično našalio

pasOva djevojka možda je trebala bolje da razmisli prije nego što je pokušala da se ugura između svog momka i njegovog psa. Anonimna djevojka iz Virdžinije svom momku je rekla da on mora da bira između nje i svog psa, zato što joj se slatki bigl Moli jednostavno nije svidio.

Međutim, ono što se dogodilo nakon toga sigurno nije očekivala. Miror je objavio oglas koji je njen momak postavio na Craigslist-i. Uz oglas stoji slika psa i naslov ,,Tražimo bilo kakav dom”, a tekst koji je njen momak napisao ima neočekivani kraj.

,,Mojoj djevojci se ne sviđa moj bigl Moli. I zato joj moram pronaći novi dom. Čistokrvna je i iz dobre porodice. Voli da igra razne igrice. Nije u potpunosti izdresirana. Ima dužu dlaku, koja je malo teža za održavanje, nokti takođe, ali voli da se lijepo sredi. Cijelu noć ostaje budna i dosađuje, ali spava kad sam ja na poslu. Jede samo najbolju i najskuplju hranu. Nikad vas neće dočekati na vratima nakon što ste imali naporan dan ili vam pokloniti ljubav kad vam najviše treba. Ne grize, ali može biti zločesta k’o đavo! Zato……………ima li iko zainteresovan za moju 30-godišnju, sebičnu, podmuklu djevojku sponzorušu? Slobodno dođite po nju! Ja i moj pas želimo da se iseli – što je prije moguće!

*Update: Žao mi je, ali našla je novi dom. Njeni prethodni vlasnici (njeni roditelji) primili su je nazad. Sad Moli i ja tražimo novu djevojku. :)”

frgher