DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Gradonačelnik primio Predraga Radoševića

stijepovic-RadosevicGradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima, primio je danas proslavljenog crnogorskog boksera Predraga Radoševića i njegov stručni tim.

 Stijepović je, čestitajući Radoševiću na osvojenoj tituli istakao, da je on primjer svima kako se napornim radom i upornošću, i pored određenih problema koji gotovo neminovno prate sve sportiste, mogu postići vrhunski rezultati i osvajati šampionske titule.

On je  uvjeren da će Radošević nastaviti da i dalje niže uspjehe. On smatra da će tako ovaj sportista na najbolji način   predstavljati grad i našu državu .

stijepovic-Radosevic_1-Gradska uprava nastaviće da podržava uspješne sportiste i sportske kolektive. Uvijek će znati da cijeni i nagradi vrhunske sportske rezultate- kazao je Stijepović, a navedeno je u sapoštenju PG biroa.

Radošević se zahvalio gradonačelniku na podršci uprave Glavnog grada i kazao je da očekuje da će uspješno braniti titulu prvaka Evrope u svojoj kategoriji. On očekuje da će nastaviti pohod ka tituli svjetskog šampiona.

Povod prijema bio je nedavno osvajanje titule profesionalnog prvaka Evrope u WBO verziji, kada je sredinom maja Predrag Radošević u S.C. „Morača“ savladao Italijana Đuzepea Laurija i osvojio šampionski pojas u supervelter kategoriji.