HOROSKOP

Prognoza za period 22. – 28.06.2015.

OVAN

Vaša planeta Mars od četvrtka ulazi u lošiju poziciju, pa će vam se smanjiti entuzijazam i pozitivna energija. Nesporazumi i izgubljena važna informacija na radnom mjestu kao i zakočena poslovna situacija će vas okrenuti porodici i kućnom životu. Vi ste uvijek aktivni, pa ćete i u svom domu pritiskati ukućane na veću aktivnost. Emotivno – odlični odnosi sa dragom osobom donose vam sreću i ispunjenost. Slobodnim Ovnovima kraj sedmice i početak sledeće donosi značajni ljubavni događaj ili poznanstvo.

BIK

Ovo je dobar period za Bikove. Opušteni ste, stabilni, dobro raspoloženi, iako na poslovnom planu situacija ne ide kako treba, a mogući su nesporazumi i nemogućnost realizacije važnog dogovora. Kolega ili osoba sa kojom sarađujete sklona je da odustane, a i vi se prepuštate pauzi i uživanju. U vašem domu očekujte iznenadne povoljne okolnosti koje vam donose dobitak. Sa partnerom pravite planove u vezi domaćinstva ili selidbe. Slobodnim Bikovima slučajni susret dobija na značaju – nova ljubav je na pomolu.

BLIZANCI

Od četvrtka ćete se osloboditi pritiska Marsa, smanjiće vam se napetost i potreba za intelektualnim dokazivanjem. Na poslovnom planu, nažalost, pripremite se na nesporazume, a važan dokument ili informacija može biti izgubljen. Dovoljno će biti da sve duplirate, stari saradnik se iznenada javlja i uskače da doprinese napretku i pomogne vam. Emotivno – sklad i ljubav sa dragom osobom raste. Moguće putovanje. Slobodnim Blizancima u velikom društvu pojavljuju se dvije zanimljive osobe, a vrlo brzo ćete odabrati jednu od njih.

RAK

Od srijede je planeta Mars u vašem znaku  i ona tada najčešće ne donosi mnogo dobrog. Veliki priliv energije nije svojstven vašem znaku i često rakovi budu ljuti, nervozni, a i zdravlje može biti ugroženo kroz upalne procese i visoku temperaturu. Ovo se može izbjeći preduzimanjem odlučne akcije i započinjanjem nove aktivnosti, naročito je dobro fizički se aktivirati. Emotivno – ovo je srećan period za sve one koji imaju partnere, a imate i nove ideje kako da provedete prijatno zajedničko vrijeme. Slobodnim Rakovima se udvaraju dvije osobe, a ona mirnija im više odgovara.

LAV

Odličan je period za Lavove, u svakom smislu. Na poslovnom planu imate novi priliv energije, a povoljan splet okolnosti vam omogućava da brzo radite i ostvarite dobre kontakte sa inostranstvom ili na daljinu. Ipak, mogući su nesporazumi, jer važna informacija može biti netačna ili izgubljena. Na ljubavnom planu uživate u naklonosti i pažnji koju vam poklanjaju, a partner vam je posvećen i odan. Slobodnim Lavovima predstoji značajno poznanstvo. Osoba koju budete upoznali krajem ovog perioda biće duže vrijeme značajna u vašem životu.

DJEVICA

Na poslovnom planu, ma koliko se trudili, ne uspijevate da ostvarite korektnu saradnju sa značajnom osobom za vaš dalji napredak. Svako vuče na svoju stranu. Nesporzumi, prekinuta ili nejasna komunikacija, a može se desiti i da vam važna informacija ili sitnica nestane. Ali, ipak je to samo manji zastoj. Na ljubavnom planu možete očekivati srećan i prijatan period obostrane ljubavi. Neko skrovito mjesto samo za vas dvoje. Slobodnim pripadnicima ovog znaka se ukazuje prilika za uzbudljivu novu vezu.

VAGA

Prijatna i lijepa sedmica je pred vama. Nastavljate da uživate u prijatnim društvima, novim poznanstvima, a na poslovnom planu povoljan splet okolnosti vam omogućava kratkotrajnu, ali povoljnu saradnju sa važnom osobom. Mogući sitniji komunikacioni problemi. Na ljubavnom planu, draga osoba se usmjerila prema vama i porodici. Moguće sređivanje ličnog prostora. Slobodnim vagama u prijatnom društvu se pojavljuje nepoznata osoba koja će vam se dopasti. Spremni ste na ozbiljnu vezu.

ŠKORPIJA

Još neko vrijeme, tačnije do četvrtka, bićete mentalno aktivni, a onda će se vaša pažnja usmjeriti prema domu, kući, sređivanju i uređivanju životnog prostora, a i ambicije će vam porasti. Saradnja sa važnom osobom ipak neće dati očekivane rezultate, ali će neočekivano sa druge strane da stigne dobra ponuda i  rješenje. Otežana komunikacija vas ne sprečava u akciji. Emotivno – sa partnerom ste u prisnim, stabilnim i toplim odnosima. Oni Škorpioni koji su slobodni, preko posla upoznaju zanimljivu osobu, a ova veza bi im mogla potrajati.

STRIJELAC

Dobri nebeski uticaji čine da je opšta atmosfera prijatna, vi ste zadovoljni, uživate u kretanju, pa su mnogi Strijelci na putu, planiraju ga ili su upravo došli. Poslovna situacija se lagano odvija onako kako ste planirali, a prepreke se javlju u nedostatku saradnje i nesporazumima sa važnim saradnikom. Tokom ovog perioda se nećete dogovoriti. Emotivno – sa dragom osobom razmjenjujete lijepe riječi i velike planove. Slobodnima u velikom društvu novo poznanstvo.

JARAC

Vaša planeta će neko vrijeme da boravi ponovo u Škorpionu, do 18.septembra, dajući vam dodatnu snagu i ambiciju, ali i kritički i pomalo negativan stav. Tokom ovog perioda poslovna situacija je povoljna, iako je planeta komunikacije ugrožena i ne uspijevate da se dogovorite. Povoljan splet okolnosti vam donosi neočekivanu šansu. Emotivno – sa partnerom ste u srećnom i prisnom periodu, vas dvoje i šum mora… Slobodni jarčevi izbjegavaju navalentnog udvarača. Neočekivani gosti dovode i novu simpatiju.

VODOLIJA

Prijatan i dobar period je pred vama, iako poslovna situacija nije onakva kakvu ste planirali. Sitnija prepreka usporava i odlaže napredak, prepreka se javlja kroz nemogućnost dogovora, nerazumijevanje ili pogrešne informacije. Kontakti sa strancima su povoljni. Na ljubavnom planu preokret u odnosima na bolje, uživate u društvu pratnera i dragih ljudi. Slobodne Vodolije se pridružuju velikom društvu i tu upoznaju osobu koja će vam duže vrijeme biti značajna – nova ljubav se rađa.

RIBE

Iako se situacija ne odvija po planu, ovo je prijatna i dobra sedmica, opušteni ste, mnogo se družite i uživate u kontaktima sa ljudima. Posao od vas iziskuje upravo to, kretanje i kontakte što vam za sada odgovara. Ipak, dogovor neće biti realizovan, imate suštinski različite stavove od osobe sa kojom želite saradnju. Emotivno – sa partnerom ste bliski, što manje razgovarajte riječima, a neka oči govore. Slobodne Ribe mogu biti očarane novom ljubavi koja počinje, ali imajte u vidu da je početak uvijek ružičast.

Dubravka Strukan