MAGAZIN SLAJDER

PITALI SMO: Zbog čega volite ovaj svijet?

prelijepi svijetPortal BBC nedavno je objavio anketu sa poznatim ličnostima, koji su na pitanje ,,zbog čega vole ovaj svijet”, dali najrazličitije odgovore. Jedni kroz putovanje ostvaruju svoje snove, dok su drugima dovoljne  sitnice, pa im najveće zadovoljstvo pričinjava to što mogu da odu sa posla kad požele i uživaju u drugim stvarima. Inspirisani interesantnim odgovorima koje smo pročitali na ovom portalu, pitali smo poznate Crnogorke i Crnogorce zbog čega oni vole ovaj svijet.

anastazija_miranovic

Anastazija Miranović

Anastazija Miranović, istoričarka umjetnosti i modna kreatorka:

Ovaj svijet volim jer mi je omogućio da živim, jer stvara život, jer je u svojoj kompleksnosti i neponovljivosti jedinstven i prelijep. Ovaj svijet volim jer ga dijelim sa onima koje najviše volim – mojom porodicom. Ovaj svijet volim, jer je svaki njegov djelić jedinstven, a mi toga rijetko bivamo svijesni i njegove resurse olako koristimo i trošimo. Ovaj svijet volim jer ima predivnu prirodu i živi svijet, pun kontrasta koji su u svojoj različitosti savršeno kompatibilni. Volim ga zbog njegovog multikulturalnog bogatstva, specifične arhitekture, vodenih prostranstava i pejzaža. Ovaj svijet volim jer čuva tajnu postojanja i samo iz njegovih vizura nebo i kosmos djeluju nedokučivo misteriozno i daleko…

jelena macic

Jelena Mačić

Jelena Mačić, manekenka:

– Volim ovaj svijet zbog onih ljudi koji čine moj svijet i zbog toga što je nepredvidljiv. Dijelom ga volim i zbog toga što ne znam šta sjutra može da se desi. Uživam u u svakom mogućem trenutku.

bojan bojanic

Bojan Bojanić

 

Bojan Bojanić, frontmen grupe ,,Autogeni trening“:

– Ovaj svijet volim zbog predivnih životinja i predivne prirode, koji su, nažalost, ugroženi destruktivnom ljudskom vrstom.

 

katarina bulatovic

Katarina Bulatović

Katarina Bulatović, rukometašica:

– Volim ovaj svijet jer imam previše lijepih razloga zbog kojih treba da živim. Svako novo jutro je novi razlog zbog kojeg volim ovaj svijet. Osmijeh sestrića je nešto što mi uljepšava život.