MAGAZIN SLAJDER

LJEPOTE CRNE GORE: Krupac

10527913_500948183385291_5176569291680436227_nJezero Krupac je najpopularnije izletišta Nikšićana. Uzbudljivosti na jezeru, koje se nalazi na pet kilometra od grada, ne fali. Možete da birate relaksirajuće plivanje u toplom i čistom jezeru ili ribolov, do ekstremnijih oblika uživanja ljeti, poput vožnje skutera, glisera, skijanja na vodi, kajaka… Za one koji se bave sportom uređeni su odbojkaški i košarkaški teren.  Za ljubitelje vaterpoloa, ,,teren“ je, takođe, uvijek spreman.

Oni koje žele da se sklone od gradske gužve biraju restoran ,,Plaža“ koji u ovom prelijepom ambijentu nudi ugostiteljske usluge na visokom nivou. Pogled na jezero najbolji je ,,prilog“ uz kafu ili neko ukusno jelo. Ljeti je otvoren i plažni ,,Ski-bar“ idealno mjesto za noćni provod mladih . Nijesu zaboravljeni ni najmlađi, pa su za njih posebno opremljena igrališta.

Krupcu, zaista, pripada epitet ,,nikšićko more“ u najboljem smislu te riječi. Priroda i ljudska ruka u slučaju ovog jezera u potpunom su skladu i zbog toga je Krupac ponos Nikšića.

This slideshow requires JavaScript.