DRUŠTVO PREPORUKA

AKTUELNO: Na cetinjskom maskenbalu bilo 200 mališana

P1080597 Maskenbal za mališane do 14 godina održan je u nedjelju u u hotelu ,,Grand” na Cetinju. Organizator maskenbala koji je okupio više od 200 mališana iz Prijestonice, ali i iz Podgorice, je firma ,,Herz” koja vec  niz godina organizuje doček Nove godine za djecu.

– Zahvaljujući predusretljivosti uprave hotela ,,Grand” dobili smo ovaj sjajni prostor, a sponzori su obezbijedili i vrijedne poklone za najbolje maske. Nadam se da su djeca zadovoljna, a broj prijavljenih najbolje govori koliko cetinjskim mališanima nedostaje ovaj vid zabave – kazao je vlasnik ,,Herza” Zlatko Latković.

Sedmočlani žiri, na čijem je čelu bila predstavnica HD ,,Laković” Biljana Đukanović naglasila je da su cetinjski mališani i ovaj put pokazali maštovitost i kreativnost u maskiranju.

MASKENBAL– Oduševljena sam svim maskama. Ovo je sjajna ideja koju je pokrenuo Zlatko, i mi ćemo kao kompanija uvijek podržati ovakve i slične aktivnosti – kazala je Đukanović.

Specijalni gost maskenbala bio je učesnik takmičenja ,,Pinkove zvjezdice” Jovan Aleksić. Nakon što je otpjevao nekoliko pjesama Jovan se strpljivo slikao sa svojim obožavateljkama i rado davao autograme.

P1080629Žiri je odlučio da je najbolja maska ,,Ciganka”, druga je bila ,,Pipi duga čarapa”, a treća ,,Mumija”. Specijalna nagrada dodijeljena je grupnoj maski ,,Reciklaža” mališana iz kreativne radionice ,,Čarolija”. Podijeljene su  nagrade za još četrdesetak maski.P1080630