ENGLISH PREPORUKA

WHO SEE: ,,Nemoj da me trijezniš” pjevaćemo prvo u Nikšiću

who seeGrupa Who see nastupiće ove godine po prvi put na „Lake fest“- u, koji će biti održan od 11. do 16. avgusta na platou pored Doma revolucije u Nikšiću i na jezeru Krupac. Dejan Dedović, član ovog sastava kazao je za MNE magazine, da u međuvremenu spremaju pjesmu od Baneta Lalića MVP “Nemoj da me trezniš”, koju će izvesti na festivalu, a koja će biti na novom albumu MVP-ja.

– To će biti prvi naš nastup na „Lake fest“-u, zbog čega se jako radujemo. Volim i poštujem Nikšić i Nikšićane jer mi je odatle supruga, tako da moram- kazao je kroz smijeh Dejan.

-Radimo i novi spot koji će izaći polovinom maja premijerno na MTV-ju, za pjesmu „Ja bih“, to je pjesma sa poslednjeg albuma, a za nju je režiju radio Zoran Marković , fotografiju Mijo Marković, a montažu Mario Đorđević Noyz – kazao je Dejan, i dodao da imaju mnogo ponuda za saradnju, ali još ništa ne želi da otkriva, jer su se članovi grupe, kako kaže, orjentisali na porodicu obzirom da Noyz čeka bebu, a da je Dejan dobio dječaka u decembru.

Dejan nije želio da komentariše njihovo eventualno pojavljivanje na festivalu „Sea Dance“, jer kako kaže to još nije potvrđeno, ali je rekao da će imati dosta nastupa u Srbiji ove godine.

K.J.