MAGAZIN

PITALI SMO: Šta biste uradili da dobijete premiju na lutriji?

falling dollarsPremija na lutriji je san svakog prosječnog čovjeka. ,,Odabrani” ga i dosanjaju, pa osvoje pozamašnu sumu novca. Obično se kada govorimo o premiji prvo pomisli na milion eura.  Ne dešava se to baš svaki dan, i bilo kome.  Astrolozi bi rekli da za to u najmanju ruku treba da budu naklonjene zvijezde, kosmičke sile i ko zna šta još… Pitali smo naše sagovornike šta bi uradili sa novcem ako bi ga nekim slučajem osvojili na lutriji.

jovankar

Jovanka Radović

Jovanka Radović, PR T-com-a:

– Igre na sreću mi nekako ne leže, nijesu mi uopšte u vidokrugu. Možda je to zato što sam uvjerena da sreću velikim dijelom sami stvaramo, ne dobijamo je baš na tacni. Iskreno govoreći, takvu vrstu dobitaka, na loto-u, lutriji i slično, i ne priželjkujem. Mislim da bi mi to donijelo mnogo problema, tipa… šta da se kupi, kako da se raspodijeli, koliko kome pokloniti i slično! Tada bi želje bile te koje dominiraju, a ne potrebe! To bi me totalno poremetilo, a mir i harmoniju doživljavam kao najveći dobitak. Zato i ne kupujem lutrije.

jonica

Snežana Jonica

Snežana Jonica, poslanica SNP-a:

– Zavisi od toga kolika bi premija bila. Vratila bih kredit, kupila auto jer ovo koje imam više nije u voznom stanju, pomogla bih mom prijatelju iz Bara – Čarliju koji je lice sa invaliditetom da riješi stambeno pitanje, što upravo pokušavamo kroz peticiju upućenu Skupštini Opštine Bar, i ako ostane novca, otputovala bih negdje sa kćerkom.

ivona covic

Ivona Čović

Ivona Čović, glumica:

– Moja mašta ne doseže tako daleko, zato i nijesam u stanju da razmišljam na tu temu. Ja sam dobila svoju premiju onoga dana kada sam se rodila i dobila svoju šansu da se borim za svoje snove, sve ostale premije i lutrije meni su daleko.

bojan delic

Bojan Delić

Bojan Delić, pjevač:

– Eh, kad bih dobio premiju na lutriju, prije svega obezbijedio bih sebi i porodici bolje uslove za život. Onda bih zbrinuo užu i širu porodicu, kao i prijatelje. Ako bi nešto preostalo negdje bih otputovao. Sad su mi na umu Španija i Italija. Obožavam te zemlje i fudbal koji se tamo igra. Vjerovatno bih častio sebe kartu za neki meč recimo u Španiji, pošto sam u Italiji već bio.