MAGAZIN PREPORUKA

DANKA ULJAREVIĆ- BALJEVIĆ: Želim da uspijem u Dubaiju

 

IMG_3295

Danka Uljarević- Baljević

Bivša manekenka i vlasnica modne agencije ,,Dani models” Danka Uljarević – Baljević prije pet godina povukla se iz javnog života Crne Gore i posvetila radu u inostranstvu. Ona je prije pola godine otvorila predstavništvo agencije u Dubaiju. Sada živi na relaciji Dubai – Crna Gora

– Prije godinu dana počela sam saradnju sa jednom modnom agencijom iz Dubaija. Agencije sa kojima sarađujem su pretežno iz Turske, Italije, Indije a od nedavno ugovore sam sklopila sa agencijama iz Majamija i Tajlanda. Sada živim na relaciji Dubaji -Crna Gora-kaže za MNE magazin Danka Uljarević-Baljević.

Naša sagovornica priča da prati crnogorsku modnu scenu koliko joj to obaveze dozvoljavaju.28

– Veoma sam ponosna na sve naše organizatore velikih modnih manifestacija. Modna scena u Crnoj Gori je napredovala i to je za svaku pohvalu – rekla je Uljarević- Baljević.

U narednom perioda ima u planu da, kako kaže, razradi posao u Dubaiju i da se posveti sinu i suprugu koji su u Crnoj Gori.

– Trudim se da budem dobro organizovana, da sve postignem, ali veoma mi teško pada razdvojenost od sina i supruga – kaže  Danka.