Porto Novi
ENGLISH SLAJDER

NINA STANIŠIĆ-KARAKLIĆ: Porodična razglednica iz Azerbejdžana

11194702_10155435842105198_757165624_o(1)Manekenka i vlasnica agencije ,,National style“ Nina Stanišić – Karaklić više od mjesec  boravi u Azerbejdžanu sa suprugom  Aleksandrom Karaklićem, fudbalskim trenerom, i sinom Maksimom. Za MNE magazin priča da joj prija život u toj zemlji i da se odlično snašla u novoj sredini.

– Kada je suprug na treningu i kada završim sve obaveze oko bebe, onda sa lap-topa odrađujem dio posla, odnosno ugovaram odlazak modela iz naše agencije najčešće u Aziju, gdje ih čekaju modni angažmani. Moju školu u Crnoj Gori u međuvremenu vodi  profesionalac – ispričala je Stanišić-Karaklić. Ona dodaje da uvijek nađe  slobodnog vremena i za šetnju.

Naša sagovornica ističe da sin Maksim još nije svjestan promjene, ali da mu prija vazduh u Azerbejdžanu.

– Kada smo stigli, Maksim je imao mjesec i po. Bio je jako miran u avionu, takođe dok smo boravili u Istanbulu i Tbilisiju. Ovdje mu prija vazduh, šetnje, pažnja svih oko njega, tako da uživa, sada se već smije naglas – kazala je ponosna majka.

Na pitanje da li je za ovo vrijeme uspjela da dogovori neki poslovni angažman, Nina odgovara:

– Ovamo sam do sada slala djevojke na izbore ljepote, gdje je Crnogorka i pobijedila prije tri godine. Imam kontakte sa modelima odavde i njima obezbjeđujem angažman vani.

This slideshow requires JavaScript.