MODA

HIT LAKOVI: Bez šljokica i cirkona za proljeće 2015.

lak 2Dolazi lijepo vrijeme, pa je to idealno da kupite lakove za nokte u veselim i svijetlim bojana, koje će biti hit za proljeće 2015.  Trendovi kada su nokti u pitanju ove sezone nalažu da nema jakih boja, šljokica ni cirkona.

Nijansa ljubičastoplave boje koja će biti ovog proljeća najveći hit nazvana je po slavnoj manekenki Karli Klos koja će iako napušta Viktorijine anđele ostati pristutna u modi. Fotografije koje smo pripremili mogu da vam daju ideje kako da sredite nokte i da izgledate u svakom trenutku moderno.

lak5Kremasto plavi lak – blijedo plava nijansa će se nositi ove sezone, jer su pastelne boje, blage i neutralne, jako dobar izbor za proljeće. Mlječni pastelni tonovi su nova neutralna varijanta laka, jer se može kombinovati sa mnoštvom boja odjevne kombinacije.

Tamno ljubičasta boja šljive – za večernje izlaske je odlična, lako se kombinuje i izgleda prefinjeno.

Pastelno roza – ženstvena i prefinjena kombinacija koja je prava za dnevne varijante i ide uz lepršave odjevne kombinacije.

zoyaBeachSurfSwatchesShelbyMediumPinkCreamNailPolishPink – boja maline izgleda lijepo i primamljivo i može se kombinovati uz tamne odjevne kombinacije kada nokti dolaze do izražaja.

essieNavigateHerSpring2012LightGreenCremeNailPolishNježno zelena nijansa – kremasta, pastelna nijansa koja izgleda kao da ste u bijeli lak za manikir stavili samo par kapi zelene boje. Ona izdužuje nokte i odlično se uklapa sa svim proljećnim koloritima.

Braon krem nijansa- uklapa se sa bilo kojom živahnijom bojim, a slična je nijansi kože ruku, ali ipak malo jača od klasične boje mesa.lak 7

lak 1

l3