MODA PREPORUKA

SVJETSKA MODNA IKONA: Milan Vukmirović, naše gore list

Milan VukmirovicMilan Vukmirović je još jedan muškarac sa stilom čiji svaki korak pomno prate i snimaju svjetski modni časopisi. Rođen je u Parizu, ali, ne samo po imenu, nego i po njegovom ,,sofisticirano sirovom” modnom izričaju, osnovano moramo posumnjati da je porijeklom Crnogorac.

Francuski dizajner  svoju karijeru je počeo kao kreativna sila za italijansku luksuznu kuću Trusardi. Toj modnoj kući dao je dodatni pečat svojom kolekcijom za muškarce, prtljagom, pa čak i luksuznom linijom za uređenje enterijera. Takođe je i modni fotograf koji je radio za najpoznatije modne  kuće poput Armanija, Bos, kuće Lakost.

ee3c5617b136b168b523ee6811bc8dc1Svoje fotografske vještine pokazao je i kao urednik muškog modnog magazina L’Officiel Hommes. Zaslužan je za kreativnu konceptualnu prodavnicu Colette i The Webster, koji okupljaju mnoge poznate i manje poznate dizajnere.

Vukmirović gaji veliku ljubav prema namještaju i enterijerima. Inovativan i mogli bi napisati vizionar modernog doba i užurbanog načina života. Daje cijelog sebe u posao i zna šta da učini da njegov rad bude sve samo ne dosadan publici.

This slideshow requires JavaScript.

 

2 Responses to SVJETSKA MODNA IKONA: Milan Vukmirović, naše gore list