DRUŠTVO PREPORUKA

KCCG: Lazović smijenio devet direktora

klinickiDirektor Kliničkog centra Crne Gore dr Ranko Lazović kazao je  da je izabrao novi tim sa kojim će da radi i da će na čelu sedam klinika i Centra za nauku biti novi direktori. Novo ime biće i na dužnosti medicinskog direktora Kliničkog centra, piše Pobjeda.

Smijenjeni su direktori poliklinike dr Vladimir Vujović, zatim klinike za onkologiju dr Nebojša Crnogorac, klinike za očne bolesti dr Biljana Milojko, klinika za ortopediju i traumatologiju dr Veliša Aligrudić, klinike za anesteziju, reanimaciju i terapiju bola dr Zoran Jovančević, klinike za dermatovenerologiju dr Anka Vukašinović, klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Snežana Crnogorac i direktorka Centra za nauku KCCG dr Slavica Vujisić.

– Preuzeo sam dužnost direktora Kliničkog centra i logično je bilo da izaberem svoj tim i mijenjam stvari za koje smatram da ih treba promijeniti. Jedino čime sam se rukovodio bila je struka. Želio sam da osvježim rukovodeće strukture novim snagama, čije su reference, znanje, iskustvo i nauka. Ništa drugo me nije zanimalo osim da izaberem tim koji će se posvetiti samo struci – rekao je Lazović.