HOROSKOP

Prognoza za period od 13. do19.04.2015.

OVAN
Nejasnu situaciju na radnom mjestu rješavate primjenjujući pravila, zakon ili društvene utvrđene norme. Za svoju zaradu ćete se uspješno izboriti iz nekoliko pokušaja. Izbjegavajte grube metode. Na ljubavnom planu postojeća veza ili simpatija vam djeluje monotono. Skloni ste da se oduševite novom osobom ne provjerivši kakva je, da uđete u paralelnu vezu. Nova osoba donosi razočarenje, pa se vraćate postojećoj uz velika obećanja. Slobodnima novo poznanstvo djeluje uzbudljivije nego što jeste.
BIK
Vaša planeta Venera, upravo je ušla u Blizance, pa ste i vi komunikativniji, otvoreniji za druženja i nove kontakte. Na poslovnom planu nedovoljna aktivnost će se brzo pokazati kao loša po vaše imovinsko stanje. Oprezno sa novcem, moguć lopovluk, ali zato očekujte značajnu pomoć od porodice. Sudski proces oko nasljedstva će biti uspješno riješen ukoliko ne pretjerujete sa zahtijevima. Emotivno, većina zauzetih bikova odolijeva iskušenju na radnom mjestu. Slobodni se dvoume između dvije osobe. Zdravlje – upalni procesi.
BLIZANCI
Planeta ljepote i ljubavi je upravo ušla u vaše sazviježđe i tu će boraviti do 08. maja. Proljepšćete se i uživati u udvaranjima i naklonosti drugih ljudi. Ipak, ova sedmica donosi manju blokadu. Na radnom mjestu lažno obećanje vas razočarava, predstoji borba kroz zakon i društvena pravila. Na ljubavnom planu odlučujete se da učvrstite vašu vezu, iako ste skloni flertu sa novim udvaračima. Slobodni imaju više simpatija, ali se poslije manje dileme odlučujete za jednu.
RAK
Pomračenja su prošla, opet možete da dišete punim plućima. Na radnom mjestu pojavljuje se finansijski problem, nepravedno raspoređena zarada ili imovina, pa će većina rakova da pribjegne zakonskom rješavanju stvari. Protivnik je nekorektan, imajte to u vidu. Emotivno, odani ste i požrtvovani svom partneru, ali vam nedostižna osoba iz prošlosti okupira misli. Slobodni se dvoume i odugovlače, da li da priđu dosadašnjem prijatelju/ici, ili da potraže staru simpatiju.
LAV
Samouvjerenost je dobra dok ne prelazi u nadmenost. Skloni ste da previdite ili zanemarite problem koji će vas u ovom periodu dočekati, pa ćete morati da se ozbiljno borite za svoj položaj i status. Vjerni prijatelj vam pomaže dok rival koristi nekorektna sredstva. Zakon je na vašoj strani. Emotivno, zanemarivanje partnera zbog obaveza nadoknađujete velikim obećanjima koja ne možete ispuniti. Slobodni flertuju i provode se sa nekoliko osoba istovremeno, ali vam se nijedna ne čini prava.
DJEVICA
Od srijede vaša planeta ulazi u mirnog i miroljubivog Bika, pa će i vaši unutrašnji nemiri i strepnje biti znatno smanjeni i ublaženi. Brine vas finansijska situacija, i zaista, planeta prevara vam se nadvila nad zaradom, očekujte blokadu i pokušaj krađe. Nesuglasice oko imovine većina djevica rješava zakonom, ali ćete morati da smanjite zahtjeve. Emotivno, nijeste zadovoljni svojim odnosom sa partnerom, dužnosti i obaveze vas udaljavaju. Slobodnima flert sa više osoba.
VAGA
Planeta koja vlada vašim znakom, Venera, ušla je u Blizance i čini vas otvorenijim, pokretljivijim i društvenijim. Ipak, ova sedmica donosi manje nepovoljnosti koje se pojavljuju kroz iznevjerena očekivanja i blokadu, prvenstveno na radnom mjestu. Rješenje je u primjeni zakona i pravila. Emotivno, obaveze partnerstva vas pomalo sputavaju, flertujete u društvu, a draga osoba se ljuti. Slobodni se upuštaju u paralelna udvaranja, bez velikog angažovanja emocija.
ŠKORPION
Poslovna situacija više nije zakočena, polako napreduje, međutim, neophodno je obaviti zakonski ili protokolarni dio. Vaše nestrpljenje ili pretjerano insisitranje može dovesti do kontraefekta, pa vam se izjalovi dobra prilika. Možete se osloniti na ortaka. Emotivno, vaša očekivanja su veća od mogućnosti, draga osoba želi da ispuni vaše želje, ali je splet okolnosti sprječava. Slobodni se upuštaju u paralelne flertove, ali ste, ipak, nezadovoljni svojim ljubavnim životom.
STRIJELAC
Na poslovnom planu ulazite u  stabilnije i mirnije vode, a dobra  energija vam se vraća. Rival ili konkurent postaviće se nepravedno i nekorektno prema vama, a vi kao pravdoljubivi željećete da stvari istjerate na čistac, pa je moguć konflikt. Držite se pravila i nećete pogriješiti. Na ljubavnom planu, sa partnerom ne uspjevate da provodite dovoljno vremena, a kolega vam se otvoreno udvara. Slobodnima nova osoba ulazi u život, ne žurite sa procjenama, moguć ljubavni trougao.
JARAC
Na poslovnom planu se svim silama trudite da održite stabilnost i progres, međutim, splet okolnosti je nepovoljan i planirana obećanja se za sada ne mogu ispuniti. Naročito vas brine materijalna situacija, a moguća je prevara ili lopovluk, pa će Jarac pribjeći zvaničnim načinima rješavanja, kroz sud i zakon. Emotivno, draga osoba vam zamjera da ste previše posvećeni poslu, pa sam/a ide u provod. Slobodni jarčevi se predomišljaju kojoj od dvije osobe da priđu.
VODOLIJA
Na radnom mjestu moguća nepravda i  strepnje da ne budete materijalno oštećeni, nažalost, lako se mogu ostvariti. Međutim, postoji izlaz, a to je kroz pozivanje na pravila i zakone. Zakonsko rješavanje poslovnog pitanja će se iskomplikovati, ali smireno istrajavanje će dati dobre rezultate. Emotivno,  vi i draga osoba volite iste stvari, a sada je period kada ce se svako više posvećivati sebi. Pazite da ne odete predaleko, nudiće vam se zanimljiva osoba. Slobodni se lako upuštaju u paralelna flertovanja.
RIBE
Poslovni zastoj koji je pred vama nijeste u prilici da objektivno sagledate i dvoumite se između ekstremnih očekivanja. Planeta zakona i pravde je naglašena, tako da ce prihvatanje uobičajenih normi donijeti zadovoljavajuće rješenje. Emotivno, čini vam se da se udaljavate od partnera, pa ste skloni da maštate o nedostižnoj osobi. Slobodne ribe daju pozitivne signale dvijema osobama, ali će se vremenom pokazati da ni jedna ne odgovara. Zdravlje – još  vrlo osjetljivo.