MODA SLAJDER

LAZAR ILIĆ: Boja vina je ,,must have” ove sezone

sorajaCrnogorski modni kreator Lazar Ilić 26. aprila na ,,Serbia fashion weeku” predstaviće već viđenu kolekciju ,,Dark Paradise”, osvježenu sa 10 novih modela. Za MNE magazin je pričao o trendovima za proljeće – ljeto ove godine,  planovima, ali i o tome zašto misli da Crnogorci i Crnogorke ponekad griješe kada je odabir odjeće u pitanju.

Kakvu kolekciju pripremate i gdje ćete je predstaviti?

Prvo predstavljanje imaću u Novom Sadu 26. aprila u okviru Serbia fashion week. Prikazaću kolekciju ,,Dark paradise“ koja je premijerno predstavljena prošle godine na Crnogorskoj nedjelji mode. Pored već viđenih 15 modela napravio sam još deset novih u saradnji sa srpskim kreatorom Stefanom Golubovićem. Nakon toga, početkom maja na manifestaciji ,,Fashion inside” predstaviću kolekciju za mature i polumature u ,,Mall of Montenegro”. Sredinom maja imaću i samostalnu reviju sa brendom ,,Hunt” sa deset novih modela.

moda boja vina u trenduKoji su glavni trendovi za proljeće- ljeto 2015?

Ultra popularna je boja vina. Možemo slobodno reći da je must have ove sezone. Ali, i pastelne boje su in, kao i rese i perlice. Kada su muškarci u pitanju  hit je odijelo, strukirano, usko. Ne bi trebalo da bude klasično. Sako može da bude u boji, recimo…Uz dobre detalje svaka odjevna kombinacija može dobro da izgleda. Recimo ove sezone Dior naočare ,,So real” su apsolutni hit.

Da li Crnogorci i Crnogorke imaju dobar modni ukus?

– Naše dame i muškarci brzo uče. Primijetio sam da mnogi imaju problem, ne snalaze se baš najbolje sa usklađivanjem odjeće sa prilikom. Nema puno toga da se zamjeri u svakom slučaju.

3 Responses to LAZAR ILIĆ: Boja vina je ,,must have” ove sezone